banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dikmen yeni sezona hazır
banner98

Yamantürk sezon öncesi yaptığı açıklamada yeni sezon için takımın iskeletini koruyarak yapılanmaya gittiklerini ve geniş bir kadro oluşturduklarını söyledi. 

Sezonu erken açarak iyi bir sezon öncesi geçirdiklerini ve takımın geçtiğimiz yıllara göre yaş ortalamasını düşürdüklerini kaydetti. 

Karakterli ve dengeli bir takım kurduk

Yamantürk konuşmasının devamında kaliteli ve dengeli bir takım kurduklarını söylerken tüm oyuncuların alternatifi olduğunu ve çıkan giren tüm oyuncuların bir birinin yerini dolduracak nitelikte oyuncular olduğunu söyledi. 

Genç ve tecrübeli isimleri harmanlayarak kazanmayı ve bir biri için savaşmayı alışkanlık haline getiren bir oyuncu gurubu yarattıklarını dile getirdi.  

Yamantürk son olarak çetin bir sezon olacağını söyleyerek tüm takımlara başarılar diledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Dikmen Yeni Sezona Hazır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75