banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dikmen'in Cezası 8 Maçtan 1 Maça Düştü..!
banner98

Toplantıda alınan kararlar şöyle;

1) Kurul, TK-11 / 2023-2024 sayılı başvuruyu incelemiş oluk; hakem, yardımcı hakem ve gözlemci raporlarını incelemiştir. 18/02/2024 tarihinde Kozanköy Raif Rauf Denktaş Stadı’nda oynanan Digiturk Kıbrıs BTM 1.Lig Beyaz Grup Atoll Kozanköy SK – T. Ersalıcı Dikmen Gücü SK müsabakasının 76.dakikasında T. Ersalıcı Dikmen SK futbolcusu Hüseyin Yıldırım’ın maçın hakemine yönelik yapmış olduğu saldırı ve darp fiilleri neticesinde maçın hakemi maçı tatil etmek zorunda kalmıştır.

KTFF Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Kurulu’nun vermiş olduğu kararında ilgili futbolcuya 65 (altmış beş) maç ceza vermekle birlikte bahse konu fiilleri yapan, maçın yarıda kalmasına sebep olan ve misafir takım konumundaki T. Ersalıcı Dikmen Gücü SK’nın 8 (sekiz) müsabaka sahasının kapatılmasına karar verilmiştir.

Kanaatimizce sırf kendi futbolcusunun hakemi darp etmesi neticesinde maçın tatil edilmesine sebep olduğu için ve başka herhangi bir saha olayının meydana gelmediği bir müsabakadan dolayı misafir kulübe bu kadar yüksek bir saha kapatma cezası verilmesi alenen fahiştir ve adil değildir.

Kanaatimizce maçın salimen oynanması ve saha güvenliğinden ev sahibi takımın sorumlu olduğu bir ortamda ve hakem raporunda da görüleceği gibi her iki takım futbolcularının olayları yatıştırmaya yönelik hareket ettiği ve başka herhangi bir saha olayının meydana gelmediği durumda, misafir takım T. Ersalıcı Dikmen Gücü SK’ye verilen cezanın bozulmasına ve 1 maç saha kapatma cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75