banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Devecioğlu “En hazır takımız’’
banner98

Kıbrıs Türk Spor Yazararı Derneği Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda takımın teknik direktörü Sedat Devecioğlu ve antrenör Özgü Bayraktar birer konuşma yaptı.

Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, geçen sezon görev yapan teknik ekibe bu sezon 4 kişi daha katarak kadroyu büyüttüklerini söyledi.

Devecioğlu “Geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak teknik ekibimize 1 sporcu ve egzersiz diyetisyeni, 1 bireysel performans uzmanı, 1 yardımcı antrenör ve 1 maç analizcisi katmış bulunmaktayız” dedi. Devecioğlu yaptığı açıklamada 2010 yılında kurumsallık adına atılmış adımlardan bugüne 8 senede 4 farklı yaş kategorisinde 17 kupa kazandıklarını belirterek “camiamızda bunlar yalnızca görünen sportif başarılardır. Akademimizde 300 oyuncu sayısını aşmış bulunmaktayız. Bugün uluslararası alanda her hangi bir ön eleme oynayacak olmamız durumunda en hazırlıklı takım olarak kendimizi hazır tutmaya çalışmaktayız” dedi.

Antrenör Özgü Bayraktar ise 10 kişilik teknik kadro ile en profesyonel şartlarda takımı uzun lig ve kupa maratonuna hazırlayacaklarını kaydederek “Bünyemizde yer alan takım arkadaşlarımız, Spor hekimi ve ayni zamanda milli takımlar doktoru Nevzat Denerel, spor fizyoterapisti Osman Vaiz, masör Ahmet Dümenci, futbol destek ekibinin başında Ozan Uzuntürk, sporcu ve egzersiz diyetisyeni İsmail Dümenci, Bireysel performans antrenörü Mustafa Sakallı, Maç analizcisi Oğuz Karayel, yardımcı antrenör Erdoğan Emiroğulları, bu sezon Yenicaminin başarısı için çalışacak” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75