banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Davutoğlu; “Kazanıp Çıkışa Geçeceğiz”..!
banner98

Ligin ilk haftasında kendi sahasında Hamitköy’e mağlup olan Batı temsilcisi Binatlı, yarın Göçmenköy deplasmanında oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlıyor. Mustafa Süzgen dışında takımda Göçmenköy maçının öncesinde eksik oyuncu olmadığını belirten Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, Göçmenköy karşılaşmasını çıkış maçı olarak gördüklerini ifade etti.

Takımıma güveniyorum

Deplasmanda karşılaşacakları Göçmenköy’ün ligin ilk haftasını galibiyetle kapattığını, bu nedenle moral ve motivasyonu yüksek bir takımla karşılaşacaklarını ifade eden Davutoğlu, kendilerinin de bu hafta itibariyle ideal 11’le sahaya çıkacaklarını söyledi.

İlk maçlarının bekledikleri gibi geçmediğini ve sonucun kendileri adına kaçınılmaz olduğunu söyleyen Davutoğlu, yeni bir takım olmaları yanında genç bir ekip olduklarını belirtti.

Geçen hafta aralarında olmayan 4 oyuncunun 3’ünün bu hafta aralarına katıldığını, moral ve motivasyon anlamında daha iyi noktaya geldiklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularına bu anlamda güvendiğini ve Göçmenköy maçını çıkış karşılaşması olarak gördüklerini söyledi.

Ligin genelinin bu sezon adına zor geçeceğini, bunun da bilincinde olduklarını ifade eden Davutoğlu, bugün yapacakları son idmanla Göçmenköy maçının hazırlıklarını tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75