banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çoban, Fenerbahçe Kulübü’nden İhraç Edildi..!
banner98

KKTC Fenerbahçeliler Derneği eski Başkanı Erçin Çoban, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a karşı paylaşımları nedeniyle genel kurul kararıyla kulüpten ihraç edildi.

Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu’nda yönetim kurulunun başvurusu üzerine 3 üyenin ihracı görüşüldü, 2 üye ihraç edildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kendisi adına Erçin Çoban’ın ihracının gelecek açısından da önemli olduğunu, hakaret içeren paylaşımların ve suçlamaların kabul edilemeyeceğini üyelere aktardıktan sonra gerekçeler açıklandı.

Erçin Çoban’ın 16 Mart 2021’de Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreterliği tarafından ihraç istemiyle yönetim kuruluna başvurulduğunu, 15 Ekim 2021’de de yönetimin ihraca karar verdiğini, genel kurulun onayıyla kararın kesinleşeceği belirtildi.

Ali Koç gerekçelerini sunarken ” Baskı ve tehditlerle KKTC Fenerbahçeliler Derneği’ni ele geçireceğimizi iddia eden, yönetim kurulu üyelerimizi suçlayan, beni yalan dolan konuşmakla itham eden bu kişi gezi eylemlerinde teröristleri otelimde saklamakla beni suçlamıştır. Başkan olamayacağımı yazarak seçim öncesi Ali Koç’a karşı her zaman Aziz Yıldırım demiş ve sonrasında 2018 seçim sonuçlarını hazmedemeyip hainlik yapmaya devam etmiştir. Benim ticari kaygılarım nedeniyle Fenerbahçe haklarını savunmadığımı, hisseler üzerinde spekülasyon yaptığımı, rant sağladığımı iddia eden Çoban, disiplin suçları sabit görüldüğünden yönetimimiz de ihraç konusunu buraya taşımıştır.

Divan Başkanlığının söz verdiği Erçin Çoban, yazılı savunmasını yaptığını, suçlamaları kabul etmediğini belirterek başkana da çalışanlara ve üyelere de küfür ve hakaret etmediğini, Kıbrıs’ta Fenerbahçe sevgisini aşılayan biri olarak genel kurulda bu şekilde tartışılmaktan üzgün olduğunu ve karar ne çıkarsa çıksın boynunun kıldan ince olduğunu vurguladı.

Ali Koç tekrar söz alarak Erçin Çoban’ın yüzsüzce savunma yaptığını, apaçık yalan söylediğini belirterek bu olayın kalbinin derinliğinde önemli ve hassas vaka olduğunun altını çizdi.

Yapılan oylama sonucunda Erçin Çoban’ın Fenerbahçe Kulübü’nden ihracına genel kurul üyeleri karar verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75