banner108
Öne Çıkanlar Başkentte 4ledi.. (24) KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti Karşıyaka Nisanda Start Alacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir Şampiyonluğa İnanmış Bir Kere...!
banner98

Toygar Davulcu'nun takımı muhteşem bir sezon geçiriyor. Lig tarihinin en güçlü takımlarından biri olan ve son 4 yılın şampiyonu Mağusa Türk Gücü'ne karşı büyük bir mücadele veriyor.



Sezon içerisinde büyük şanssızlıklar yaşayıp, ligin en iyi hedef santraforlardan biri olan Babacar Diop geçirdiği kalp krizi sebebiyle sezonu kapattı. Babacar, ön alan baskısında takımın en büyük silahıydı. Bununla beraber takımı baskı altındayken atılan uzun metrajlı topları ileride tutabilen, arkadaşlarının nefes almasını sağlayan, Meye ve Muhittin'e alanlar yaratan ve takımın 3. bölgeye geçişinde büyük rolü vardı.



Ligin 20. haftasında, Cihangir takımı kendi sahasında Mağusa Türk Gücü'nü ağırlamış ve maçı 0-1 kaybetmişti. Kalesinde gördüğü şansız gol aslında kaybedilen 3 puandan çok daha fazlasıydı. Hem ikili averaj kaybedilmiş, hem puan farkı 1'e inmiş bununla beraber Babacar o maçta kalp krizi geçirmişti.

Elbette ki bu kaybedilen maç sonrası psikolojik etkiler olacaktı. Ancak teknik ekip ve oyuncu grubu bunun üstesinden gelmeyi başardı.



Teknik Direktör Toygar Davulcu'nun sistemine inanç devam etti, oyuncuların yerleri değişti, bu süreçte Meye ve Muhittin sorumluluk aldı. Tüm yaşanılan sıkıntılara rağmen Cihangir, ikinci devre oynadığı 9 lig maçının 8'ini kazanmayı başardı. Özellikle dün akşam oynanan Çetinkaya maçının çok zor geçmesi bekleniyordu. Takımın orta sahadaki top yönlendiricisi ve lideri Sercan Demirman sakattı. İkinci devrenin başından beri Çağrı Kıral kalitesini gösterdi, performansını yükseltti, oyun kurucu bek pozisyonunda başarılı oluyordu. O da kart cezasından dolayı maçta forma giyemedi. Babacar zaten yoktu ve geçtiğimiz hafta içinde 120 dakikalık çok zorlu kupa maçından çıkıldı.

Toygar Davulcu, sakin kaldı ve planını yaptı. Oyuncuları motive etti, baskıyı aldı. Oyuncular plana sadık kaldı ve sonuna kadar mücadele ederek, kaliteli ayakları ile sonuca gitti.

Bu galibiyet 3 puandan çok daha fazlaydı. Bu bir meydan okumaydı. Biz buradayız ve bırakmayacağız dendi.

Cihangir altın yılını yaşıyor ve şampiyonluğa koşuyor. Son 6 hafta. Bakalım küçük köy büyük hikayeyi kupadan sonra ligde de yazabilecek mi. Hep beraber göreceğiz. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75