banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir farklı kazandı 3-0
banner98

Stat: Cihangir Stadı

Hakemler: Şakir Azizoğlu, Özal Çağlayan, Halil Atlar

Cihangir: Mehmet Yeşil, Erol, Nurettin, Selçuk, Mikail, 70' Taner), Hakan, Sercan, (76' Abdurrahman), Yankı, (70' Berkem), Ali, (76' Berhan) Babacar, (57' Tacettin), Muhittin

Hamitköy: Tolga, Osman, (46' Serhat), Sercan, Mert, (46’ Derviş), Cemre, İbrahim Güler, Ardahan, Kemal, Mehmet Koyuncu, (46' Altan), Ömer, Emmanuel Ernest

Goller: 21' ve 50' Babacar, 45' Muhittin (Cihangir)

Kırmızı kart: 60' Sercan (Hamitköy)

   AKSA Süper Lig 4. hafta maçında igde ilk 2 haftayı 2 beraberlikle geçen ve ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta elde eden Cihangir'e karşı, ilk 3 haftada sadece 1 puan çıkarabilen Hamitköy kozlarını paylaştılar.

 

   Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. ilk devrede Cihangir etkili olurken eksik bir kadroyla maça çıkan Hamitköy'de savunmada yapılan hatalar dikkat çekti. Maçın 21. dakikasında Babacar fırsatçılığını kullanarak Cihangir'i öne geçirdi 1-0. Golden sonra da baskısını arttıran Cihangir 45. Dakikada serbest vuruştan Muhittin ile bir gol daha buldu 2-0. Maçın ilk yarısında Hamitköy'de savunma dörtlüsünün tümü sarı kart gördü.

   Hamitköy ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başladı. Tempolu oyununu sürdüren Cihangir 50. dakikada Babacar ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı 3-0. Hamitköy'de Sercan 60' dakikada çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bu pozisyon sonrasında Cihangir art arda oyuncu değişikliklerine gitti ve kalan sürede başka pozisyon olmayınca karşılaşma 3-0 Cihangir üstünlüğünde sona erdi. Karşılaşmanın hakemi Şakir Azizoğlu’nun cebinden 7 sarı 1 kırmızı kart çıktı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75