banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çetinkaya’nın İzmir Cup’taki Rakipleri Belli Oldu..!
banner98

Avrupa ve Türkiye’nin önemli kulüplerinin katılımı ile geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 7-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan 2023 Uluslararası İzmir U12 Cup’ta Çetinkaya A Grubu’nda yer aldı. 
Sarı kırmızılı ekip grupta Almanya’dan FSV Mainz 05, İsveç’ten Hammarby, İsrail’den Maccabi Petah Tikva, Fransa’dan Olimpik Marsilya ve Türkiye’den Fenerbahçe, Göztepe, Kayserispor ve Sivasspor ile mücadele edecek.
 
İlk maç Maccabi Petah Tikva
Turnuvanın ilk gününde Çetinkaya ilk maçını Maccabi Petah Tikva ile oynayacak. Ardından Hammarby ile karşılaşacak sarı kırmızılılar, sırası ile Fenerbahçe ve Mainz maçlarının ardından ilk günü tamamlayacak. 
Turnuvanın ikinci gününe Olimpik Marsilya maçı ile başlayacak olan Çetinkaya, sonra Kayserispor, ardından Göztepe ve son olarak Sivasspor ile oynadıktan sonra grup maçlarını tamamlayacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75