banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çetinkaya Özür Diledi..!
banner98

Çetinkaya yönetimi tarafından Yapılan açıklamada konunun basına yansıdığı şekilde olmadığı, hakem Necmi Bulut’un kendilerine yönelik kötü söylemlerinin olayların fitilini alevlendirdiği ifade edildi. Kulüp başkanı Ceran Tunalı’nın Bulut tarafından düşürülmesi sonrası üzücü olayların yaşandığı belirtilen açıklamada her ne olursa olsun yaşanmaması gereken olayların yaşandığı, bu üzücü olaylardan dolayı başta Necmi Bulut ve hakem ve futbol camiasından özür dilendi.

Açıklama şu şekilde:

“26.02.2022 tarihinde Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda Düzkaya KOSK-Çetinkaya Türk Spor Kulübü arasında oynanan maçtan sonra yaşanan olaylardan ötürü büyük üzüntü duymaktayız.

Öncelikle, rakip ve dost takım Düzkaya KOSK’u almış olduğu galibiyetten ötürü tebrik ederiz. Maç sonu yaşanan olaylarla ilgili olarak Girne Polis Müdürlüğü tarafından kulüp başkanı ve/veya yöneticilerimiz ile ilgili olarak bir polis soruşturması başlatılmakla birlikte konunun basına yansıtıldığı şekilde cereyan etmediğini de belirtmek isteriz.

Şöyle ki: Maçın son dakikalarında yardımcı hakem Necmi Bulut yöneticilerimize ve taraftarlarımıza yönelik kötü söylemler içerisinde bulunmuştur. MHK üyesi bir hakemin bu yöndeki söylemlerinden ötürü büyük üzüntü duyduğumuzu ve asla tasvip etmediğimizi belirtmek isteriz. Ancak olayların fitilini söz konusu söylemler alevlendirmiştir.”

“Maçın bitiş düdüğü ile birlikte kulüp başkanımız yardımcı hakemin söylemi hakkında şikayet etmeye doğru yöneldiği ve orada bulunanları yatıştırmaya çalışması esnasında Necmi Bulut tarafından iteklenerek yere düşürülmüştür. Kulüp başkanımızın yardımcı hakeme yönelik herhangi bir fiziki ve/veya sözlü saldırısı olmamıştır. Ancak kulüp başkanımızın düşürülmesi sonrasında üzücü olaylar yaşanmıştır.”

“Maç sonu yaşanan olaylar ne sebep olursa olsun yaşanmaması gereken olaylar olup kulübümüzün böylesi bir olay içerisinde yer alması kulübümüzü ve camiamızı derinden üzmüştür. Olaylar ne kulübümüze ne de futbol camiasına yakışmamıştır.

Olayların yatışması için büyük çaba sarfeden polis mensuplarına, sağduyulu Düzkaya yöneticileri, hocaları ve sağduyulu kulübümüz yöneticileri ve hocalarına teşekkür ederiz. Kulübümüz polis soruşturması olması hasebiyle tahkikata herhangi bir etki etmeyecek şekilde yaşanan bu üzücü olaylardan dolayı başta Necmi Bulut hocamız olmak üzere tüm hakem ve futbol camiasından özür dileriz.”

 

banner116
Anahtar Kelimeler:
Çetinkaya Özür Diledi..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75