banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çerkez; "Taraftarımızı Yanımızda Görmek İstiyoruz"..!
banner98

Yılmaz’ın 4 sarı kartlı, Aykut’un ise kırmızı kart cezalısı olduğunu belirten Çerkez, devre arasının en flash takımı ile zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacaklarını ifade etti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdik

Devre arasını eksiklerine rağmen iyi geçirdiklerini söyleyen Lefke çalıştırıcısı Çağan Çerkez, ilk maçların her zaman zor olduğunu, Pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri Mesarya maçının da böyle bir maç olacağını söyledi. Mesarya’nın devre arasının flash takımı olduğunu belirten Çerkez, yaptığı takviyelerle bunu gösterdiğini söyledi. Lefke olarak içeride oynayacakları maçtan iyi sonuçla ayrılmak istediklerini belirten genç çalıştırıcı, Lefke'nin taraftarına her zaman ihtiyacı olduğunu bu nedenle taraftarları Pazar günü yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Kasım’ın diğer oyunculara göre biraz eksiği olduğunu, Yakup’un 4 sarı kartlı, Aykut’un ise kırmızı kart cezalısı olduğunu belirten Çağan Çerkez, ikinci devrenin ilk maçından iyi sonuçla ayrılmak istediğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75