banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çerkez; ‘’Galibiyetle Tanışmak İstiyoruz’’..!
banner98

Yenicami teknik patronu Çağan Çerkez Mesarya deplasmanı öncesinde yaptığı açıklamada, geride kalan 3 haftada Merit Alsancak Yeşilova ve Lefke maçlarında iyi oynadıklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi. Mesarya deplasmanına 3 idmanla hazırlanacaklarını söyleyen Çağan Çerkez, tecrübeli isim Hüseyin Sadıkların büyük ihtimalle aralarında olamayacağını söyledi.


Zor bir deplasmana gidiyoruz

AKSA süper ligin dördüncü haftasına Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Mesarya maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Yenicami teknik adamı Çağan Çerkez, zor bir deplasmanda iyi bir takımla karşılaşacaklarını söyledi. Mesarya’nın daha önce çalıştığı bir ekip olduğunu, çok özverili ve çalışmayı çok seven bir camia olduğunu belirten Çerkez, Mesarya takımının ligin iyi takımı olduğunu ifade etti. Geride kalan 3 haftaya bakıldığına Yenicami olarak yenilgi görmemelerine rağmen, galibiyetleri de olmadığını söyleyen genç çalıştırıcı kazanmaya artık bir yerden başlamaları gerektiğini belirtti. Geride kalan 3 maçta oynadıkları oyunla aldıkları skorların eşdeğer olmadığını da belirten Çağan Çerkez, bu haftaki zorlu deplasmanda kazanıp galibiyetle tanışmak istediklerini söyledi. Belli kesimlerde bu yıl takımı ile ilgili olarak yanlış algıların oluştuğunu da sözlerine dahil eden Çerkez, şampiyonluk için lige girmediklerini bunun bilinmesini istediğini söylerken, kendisinin yönetimle masaya otururken mevcut kadro ile bu yılı geçiş yılı olarak planladıklarını belirtti. Mesarya deplasmanına 3 idmanla hazırlanacaklarını da belirten Yenicami teknik adamı Çağan Çerkez, zor deplasmanda takımın tecrübeli ismi Hüseyin Sadıklar’ın büyük ihtimalle aralarında olamayacağını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75