banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cengizİ; Maçlar oynanmasın Diye Yalvardım..!
banner98

Mustafa Cengiz'in açıklamalarından satır başları:

-Abdurrahim bey ve eşinin yanında oğulları sayın Hikmet beyin de sonucu pozitif çıktı, karantinada şu anda. Onun da sağlık durumu iyi şu anda. Yusuf beyin de durumu iyi, test sonuçları gelecek.

-Hocamla görüştüm, sağlığı çok iyi, maşallah yerinde. Karşılıklı espriler yaptık. Sağlığı yerinde, sevenleri sevinsin.

-Bende hiçbir belirti yok, ateş yok, öksürük yok. Test yaptırdık ve sonuçlarını bekliyoruz. İnşallah hayırlısı gelir. Velev ki korona geldi, bizim aldığımız bilgi şu, kesinlikle şu ya da bu şekilde herkes bu virüsü kapacak. Yüzde 80 oranında iddia ediliyor. Devlet neredeyse Ulusal Kurtuluş Savaşı gibi bir mücadele içinde. Bizim fertler olarak ilgili makamların talimatlarına titizlikle uymamız gerekiyor.

- Maçlar oynanmasın diye yalvardım. Biz uyarılarımızı yaptık ama maalesef algı peşinden koşanlar, biz maçların seyircili oynanmasını istemişiz gibi ters algı yapıyorlar. Kronolojik sıraya uymuyorlar. Devletimiz ne derse odur.

-12 Mart günü devletimiz ve TFF başkanı, maçların seyircili oynanacağını ilan etti. Biz panik yapmayalım, korkuya gerek yok, provokasyona dikkat edin dedik. Bütün konuştuklarımızın miladı, 12 Mart Perşembe 19:00'da devletimizin ani bir kararla seyircisiz oynatma kararıdır. Biz de şaşırdık. TFF seyircili dedi, 3 saat sonra devletimiz seyircisiz dedi. Bilmediğimiz şeyler olduğu izlenimini aldık.

-Sadece protokolde 60 metrekarede 100 kişi vardı, Abdurrahim bey de bizimle birlikteydi. Bizim seyircisiz oynatma yerine erteleme istemedeki amacımız ne olabilir? Puan mı? Asla!

-Hoca çok büyük çaba sarf etti, futbolcuları tek tek ikna etti ve maç oynandı. Anlatamadık, inanmadılar. Biz bir avantaj elde edelim demedik, erteleyelim dedik. TFF, müthiş bir inatla, ligin illa seyircisiz devam etmesini istedi. Biz tehlikesini gördük.

-Nihat beyi aradım, futbolcuların isyanını biliyorsunuz, ertelenmesinde hayır var. 8 maç kaldı, 1 ayda tamamlarız dedim. Bu bir sağlık sorunu, bu nedenle ertelemek istedik. Stada gelin dediğimizde, devletin kararı seyircili oynanması yönündeydi.

-Bugün devlet seyircili oynayalım derse, bugün ona da uyarız. Devlet demek ki salgını kontrol altına almış deriz.

-Kesinlikle TFF ertelemeden yana tavır almadı, aksiyonda da bulunmadı. Biz TFF'den umudu kestik ve elimizden geleni yaptık. Sağolsun devletimiz, sağolsun Cumhurbaşkanımız, sevgili Spor Bakanımız var olsun, katkıda bulundu.

-Benim sonucum gelmedi, pozitif, negatif... Hiçbir şeyden korkum yok. Ölüm nereden nasıl gelirse gelsin, hoş geldi, sefa geldi derim.

-Sanki bu virüs Wuhan'da değil de Galatasaray'da yaratıldı, oradan Türkiye'ye yayıldı. Yapmayın be güzel kardeşim ya! Sen eşinle koronavirüsten yatıp, evladının da orada yattığını hayal edebilir misin? Yapmayın lütfen.

-Keşke Abdurrahim bey, hanımız, oğlu, Fatih hocam, Göksel bey ve eşi, Yusuf bey hastalanmasıydı da biz hiç puan alamasaydık. Hiçbir şey insan hayatından önemli değil.

-Bizim aramızda ajan provokatörler var. Benim aldığım eğitim, devlet eğitimi. Biz bu kokuyu alırız. Taraftar gibi paylaşım yapanlar var.

-Basketçiler sahaya çıkmıyordu, sahaya indim, oturdum. Pınar Karşıyaka, Ukrayna'dan geldi, Fenerbahçe ise Fransız takımıyla oynadı. Basketçilerin aileleri maçlara çıkmayın diye telefon açtı.

-Bu bir sağlık sorunu. Bu sebeple erteleme istedik. Nihat Bey bana, 'Kulüpler Birliği ıslak imza getirmezse ikna olmam' dedi. Sayın Sepil'i aradım, tavsiye yazısı istedim. Fakat Sepil 4 kulübün imzalamadığını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75