banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Mehmet Bolkan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cemal’den Göçmen’e Galibiyet Öpücüğü..! (0-2)
banner98

Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı

Hakemler: Osman Özpaşa, Özal Çağlayan, Olgun Canik BÜY: Erdoğan, Osman, İbrahim, Metin, Hasan (Hüseyin Hürben), Mustafa Çağlayan, Hüseyin, Berk (Doğan), Osita (Ömer), Yusuf, Mustafa Yorulmaz

Göçmenköy: Ali Duvarcı, Cemal Yaşınses, Cemal Terkan, Mahmut, Hüseyin, Umut (Arda), Hazar (Ali), Mevlüt, Bekir (Mehmet), Mehmet Göçben (Raşit), Lukman (Kemal Uçaner) Goller: 44. Dk ve 72. Dk. Cemal Yaşınses (Göçmenköy)

Goller: Cemal Yaşınses (2) (Göçmenköy)

Maça iki takım da temkinli başladı. Karşılıklı yapılan ataklarda iki takım da gole ulaşmakta fazla başarılı olamadı. 42. dakikada gelişen Göçmenköy atağında Cemal Yaşınses’in vuruşu filelere gidince Göçmenköy deplasmanda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 konuk Göçmenköy’ün üstünlüğünde tamamlandı. Ikinci yarıda Baf Ülkü Yurdu beraberlik için atak yapsa da bu ataklarda başarılı olamadı. Göçmenköy baskılı atakları sonucunda ikinci golü de buldu.

72. dakikada gelişen Göçmenköy atağında ceza sahası içinde Cemal Yaşınses yükselerek kafayla topu filelere gönderdi ve hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Göçmenköy deplasmanda 2-0’lık skorla 3 puanı alan takım oldu. Bu sonuçla Baf Ülkü Yurdu ligin dibinde 3 puanda kalırken Göçmenköy ise puanını 14’e çıkardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75