banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çağan Ayatay; “Oynayacak Kulüp ve Yardım Edecek Sponsorlar Bulamayacağız”
banner98

BRT’de yayınlanan Spor Gündemi programına düşüncelerini paylaşan tecrübeli isim önceliğimiz tabi ki sağlık dedi. Yıllardır ülke futbolunda özverisi ve efendiliği ile tanınan Yalova Kaptanı Çağan Ayatay açıklamalarına devam ederek toplanacak olan bilim kurulunun vereceği karar eğer ligler başlayacak denilirse 4 hafta çalışma 5. Hafta maçlar başlayacak şekilde kalan 8 haftayı tamamlamak zorundayız.

Bana göre zaten 6 tane gece maçı oynayacağımız saha var ve şu anda Sahalar çok iyi durumda. Oynamak için bir formül bulunur.

Futbolcular için gelecek sezona daha fazla arayı açmadan başlamak daha iyi olacak. Futbolcu arkadaşlarımız bir yaz ayımızı da tatil yapmadan geçirelim.

Maddiyata gelince herkes fedakârlık yapmak zorunda yoksa önümüzdeki sezonlarda ne oynayacak kulüp ne de yârdim edecek sponsorlar bulacağız.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75