banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Atakaş HataysporGalatasaray Maçının Hakemi Değişti.. Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Buzlar Eridi, Barış Sağlandı..!
banner98

Sertoğlu: “Kırgınlıklar geride kaldı”

KTFF’de gerçekleşen kabulde konuşan Hasan Sertoğlu, Futbolcular Derneği ile yepyeni bir sayfa açtıklarını ve kırgınlıkları da geride bırakarak yeni bir yola çıktıklarını ifade etti. Sertoğlu, Korbay’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Korbay: “KTFF’nin bize açtığı kapı için teşekkür ederiz”

Kabulde konuşan Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay ise evleri gibi gördüğü Futbol Federasyonu’nun kendilerine açtığı kapı ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun samimi yaklaşımı için teşekkür etti. Korbay, geçmişte yaşanan yanlış anlaşılma ve kırgınlıkları tamir edebildikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, yeni bir sayfa açarak her zaman birlik, beraberlik ve destek içerisinde olacaklarına inandığını aktardı.

Ziyaretin sonunda Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na çiçek takdim etti.

Ziyarette Sertoğlu’na Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akçaba ve Genel Sekreter Av. Enver Baturalp eşlik ederken, Futbolcular Derneği Başkanı Korbay’a da dernek yönetim kurulu üyeleri Aydın Aygın ve Bilal Ceylan eşlik etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75