banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BÜY ve Binatlı Tomba Gecelerini İptal Etti..!
banner98

Kulüplerden yapılan açıklamalarda şu ifade kullanıldı;

Açıklamalar şöyle ;

“45/2018 Bulaşıcı Hastalıklar Yasası Kapsamındaki Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi tarafından 22-08-2020 tarihinde alınmış olan; Açık alanda eğlencelere katılacak kişi sayısının yüz kişi ile sınırlandırma kararına bağlı olarak Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak sizlerin sağlığını düşünerek her hafta pazartesi gecesi düzenlemiş olduğumuz geleneksel tombala gecesini 24-08-2020 (dahil) tarihinden itibaren bu yıl için iptal kararı almıştır.

Bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve verdiğiniz destekten dolayı tüm misafirlerimize sponsorlarımıza ve gönülden destek veren herkese teşekkürü bir borç biliriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle.”

BÜY Yönetim Kurulu…

----

Sevgili bölge halkımız ve Tombalamıza katılan her bölgeden saygıdeğer vatandaşlarımıza duyurumuzdur.

Bu yıl tüm dünyayı sarsan ve adamızda da ortaya çıkan salgından dolayı Tombalamıza geç başladığımız ve her yıl Binatlı Spor Kulübü Bahçesinde düzenlemiş olduğumuz muhteşem Tombala Gecelerine üzücü bir şekilde salgının tekrardan tehlikeli boyutlara ulaşıp salgının yayılmasını önleme amacı ile yetkili kurumların aldıkları kararlar neticesinde Tombalamızı erken bitirmek zorundayız..

Bizler için her şeyden önce halkımızın sağlığı gelmektedir ve alınan kararlara uyup Tombalamızı bu sezon olarak sonlandırmış bulunmaktayız.. İnşallah Salgın tekrardan kontrol altına alınır ve temennimiz böyle bir felaketin tekrardan yaşanmayıp yeni sezonlarda sizlerle daha muhteşem bir şekilde Tombala gecelerimizde buluşmaktır..

Sağlıkla kalın.. B.Y.S.K

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75