banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BTM Ligleri'nin Sponsoru İktisatbank ile Protokol İmzalandı..!
banner98

Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde; Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi isim sponsorluğu ile ilgili olarak İktisatbank’la protokol imzalandı. Ayrıca BTM Ligi’nin hakem ücretleri ile alakalı olarak Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ile de protokole imza kondu. Gerçekleşen imza töreninde Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, İktisatbank Yönetim Kurulu Başkanı Mete Özmerter ve İktisatbank Genel Müdürü Olgun Önal yer aldı.

Sertoğlu: “BTM kulüplerinin ne mücadeleler verdiğini çok iyi bilirim”

İmza töreninde konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KTFF’de 11 yıldır görevde olduklarını ve federasyonun nereden nereye geldiğini takdir edecek olanın spor camiası olduğunu kaydetti. Kıbrıs Türk futbolunu iyi bir yere getirdiklerini düşündüğünü belirten Sertoğlu, “. Sporseverler, kulüp başkanları ve camia olarak KTFF’yi en ciddi ve güvenilir sivil toplum örgütü haline getirdik hep birlikte. BTM’nin sponsorluğu da bu noktada çok önemlidir. Ben BTM’nin ne olduğunu çok iyi bilirim. BTM kulüplerinin spor yaptırmak için neler yaptığını, ne mücadeleler verdiğini çok iyi bilirim.”dedi. Söz konusu sponsorlukla ilgili olarak İktisatbank yetkililerine teşekkür eden Sertoğlu, “Çok anlamlı oldu bu işbirliği. İktisatbank tüm BTM 1 ve BTM 2 takımlarının KTFF’deki masraflarını üstlendi. Bu çok önemli bir durumdur. Bütün köyler bizimdir. İktisatbank’ın bu yaptığı gençlere çok ciddi bir sahiplenmedir. Bence kurum olarak da bunun meyvelerini alacaklar.”dedi.

Geçtiğimiz haftalarda gündemi meşgul eden BTM Ligi’nin geçmiş hakem paraları ile ilgili olarak konuşan Sertoğlu, “BTM’nin ödenmeyen hakem ücretleri konusunda ciddi bir sorumluluk alan Maliye Bakanımız Dursun Oğuz’a da çok teşekkür ederim.”dedi. Sertoğlu bunun yanında İktisatbank’ın yeni sezonda kulüplerin KTFF’deki masraflarını karşıladığını, hakem ücretlerini de devletin ödeyeceğini kaydetti. Sertoğlu ayrıca Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’un bir telefonda hakem ücretleri konusunda kendilerine olumlu dönüş yaptığını ve kulüpler için bunun çok önemli olduğunu kaydetti.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, BTM’deki kulüplere değer verdiklerini ve o bölgedeki gençlerin tek aktivitesinin futbol olduğunu ifade ederek, “Bizler bu ortamı onlara sağlamakla sorumluyuz. Köylerdeki çocuklarımız futbol oynasın, zaten BTM’nin kuruluş amacı da budur.”dedi.

Önal: “BTM’nin sponsoru olduğumuz için gururluyuz”

İktisatbank Genel Müdürü Olgun Önal da imza töreninde KTFF ile İktisatbank işbirliğinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Sponsorluk anlaşmalarını kurum olarak çok iyi incelediklerini ve her detaya odaklandıklarını kaydeden Önal, “Bizler bu tür faaliyetleri desteklemeyi değerli ve önemli buluyoruz. Gençlerimizi kucaklayacak, kötü alışkanlıklardan uzak tutacak her hamle bizim için çok kıymetlidir.”dedi. Olgun Önal, sponsorluk talebi önlerine geldiğinde yönetim kurulu olarak çok heyecanlandıklarını, BTM 1.Lig ve BTM 2. Lig’in isim sponsoru oldukları için ve 70’in üzerindeki köy kulübünde forma giyen sporcuları destekleyeceğimiz için gururluyuz.”diye konuştu. Önal son olarak bu imkanı kendilerine tanıyan KTFF yetkililerine teşekkür ederken, 18 Aralık 2021’de başlayacak olan BTM 1.Lig’de mücadele eden tüm takımlara başarılar diledi.

Özmerter: “KTFF ile işbirliğimiz bizim için fırsattır”

İktisatbank Yönetim Kurulu Başkanı Mete Özmerter de yaptığı konuşmada 1990 yılından beridir İktisatbank olarak bu toplumun içerisinde var olduklarını ve toplumdan destek alarak bir yerlere geldiklerini kaydetti. Öztmerter, “Topluma kazandığımızı vermek bizim borcumuzdur. Bin 400’ün üzerinde gencimize dokunabilmek bizim için çok önemli, bu bakımdan KTFF ile işbirliğimiz bizim için ciddi bir fırsattır. Bu yolda birlikte yürüyeceğiz, emeği geçen herkese teşekkür ederim.”diye konuştu.

Atun: “İktisatbank dilerim diğer gelir ekseni büyük firmalara örnek olur”

Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ise konuşmasında 12 yıldır siyasetin içerisinde olduğunu, sğprcu ve yönetici olarak hizmet ettiği spor camiasına bu kez de spordan sorumlu bakan olarak hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirtti. Atun, özellikle gençlerin birçok tehditle karşı karşıya kaldığı bu dönemde sporun öneminin bir kez daha öne çıktığını ifade ederek,” Bizler de devlet olarak sporcuların ve kulüplerin yanında olmalıyız. Devlet bugün değil, bundan sonra da sporun yanında olacaktır. Bu konuda maddi ve manevi gereği yapılacaktır.”dedi. İktisatbank’ın BTM Ligleri’ne sponsorluğu ile ilgili olarak spordan sorumlu bakan olarak teşekkür eden Atun, “İktisatbank çok önemli bir boşluğa merhem oldu ve liglerin ana sponsoru oldu.”dedi.

Atun son olarak diğer gelir ekseni büyük firmalara bu işbirliğinin örnek olması gerektiğinin altını çizerken, sosyal sorumluluk çerçeveleri güçlendirilmelidir, dilerim bu anlaşma hayırlara vesile olur.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından her iki protokol de imzalanarak resmiyete kavuştu. Toplantıya KTFF 1.Başkanvekili Oktay Çocuk, 2.Başkanvekili Hüseyin Duvarcı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Akçaba, Hasan Çerkez ve Hüseyin Ekmekçi, Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler, BTM Kulüpleri Temsilcisi Metin Ertop, BTM Kurulu Başkanı Niyazi Güvenir, Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (KTFHGD) Başkanı Niyazi Nizam, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Burhan Gürkan, çok sayıda kulüp başkanı, temsilcisi ve basın mensupları katıldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75