banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BTM Kurulu Başkanı Niyazi Güvenir'den yeni sezon mesajı
banner98

Güvenir yaptığı açıklamada yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını dilerken, hak edenin kazandığı, keyifli ve güzel bir lig temennisinde bulundu.

İktisatbank’ın da BTM kulüplerinin yanında olmasıyla ligin ayrı bir renk kazandığını kaydeden Güvenir, “BTM ligleri ciddi anlamda seyircilerin ve futbolseverlerin yakından ilgilendiği bir organizasyondur. Biz de kurul olarak bunun bilincindeyiz. Federasyonumuz da BTM liglerine her zaman ayrı bir önem gösteriyor.”dedi. BTM Kurulu Başkanı Niyazi Güvenir, özellikle köy takımlarının mücadele ettiği BTM Ligleri’nde yeni sezonun heyecanını kendilerinin de yaşadığını kaydederek, “Bu heyecanı hep birlikte yaşıyoruz. Tek dileğim sakatlıksız ve sorunsuz bir lig olması. Burada kulüplerimize büyük iş düşüyor. Hakemlerimiz, futbolcularımız, antrenörlerimiz ve yöneticilerimiz birbirine yardımcı olmalı ve iyi niyetli olmalı. Bu iletişim ağı kurulduktan sonra gerisi de kolay olur.”dedi. 

Güvenir son olarak BTM Kurulu'nda birlikte çalıştığı Turgay Çağer, Alper Aligüllü, Niyazi Nizam ve Hüseyin Yılmaz'a da teşekkür ederek, yeni sezonda da kurulun titiz bir şekilde çalışacağını vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75