banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ GG MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek..!
banner98

KTFF tarafından organize edilen Digiturk Kıbrıs BTM 1.Lig'de Play-Off final karşılaşması ile ilgili açıklama yapıldı. Buna göre KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nun şahitliğinde Vadili ve Denizli temsilcileri arasında çekilen kura çekimi sonrası Vadili final maçına "ev sahibi" olarak, Denizli ise "deplasman" olarak kura çekti.

Çekilen kura sonucunda Lefkoşa Atatürk Stadı'nın güneybatı yönündeki kapalı tribün (stat görselindeki mavi ve yeşil koltuklu tribünler) ve yedek kulübesi Vadili takımının, kuzeybatı yönündeki kapalı tribün (stat görselindeki sarı ve kırmızı koltuklu tribünler) ve yedek kulübesi ise Denizli takımının kontrolünde olacak.

Karşılaşmada tarafsız seyirciler doğu tarafındaki kapalı tribünde karşılaşmayı takip edecek. Takım taraftarları ve tarafsız seyirciler tribüne kendilerine ayrılan kapılardan girebilecek. Protokol tribününde ise sadece protokol ve basın mensupları yer alacak.

Lefkoşa Atatürk Stadı'nda yarın (05.04.2024) saat 19.30'da başlayacak karşılaşmada galip gelen takım adını AKSA 1.Lig'e yazdıran üçüncü ekip olacak. Daha önce gruplarını şampiyon olarak tamamlayan Atoll Kozanköy ve Northernland Dipkarpaz takımları AKSA 1.Lig'e yükselme başarısı göstermişti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75