banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BTM 2'de Kuralar Bugün Çekiliyor..!
banner98

BTM İkinci Lig'de grup maçları sonrasında oynanacak olan ikinci tur play off grubu maçları kura çekimi bugün saat 16:00'da KTFF Ahmed Sami Toplantı Salonu'nda gerçekleştirileceği Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. 

23, 27 ve 30 Haziran tarihlerinde yapılacak BTM 2. Ligi Play-Off maçlarında gruplarında lider olarak oynamaya hak kazanan, Türkmenköy, Dikmen, Karadeniz 61, Mutluyaka, Gülgün Süt Düzova ve Zümrütköy takımlarının hedefi play-off maçlarından BTM Birinci Lige yükselme olacak. 

BTM İkinci Lig 1. Grup'tan Karadeniz 61 14 puanla, BTM İkinci Lig 2. Grup'tan Mutlayaka 17 puanla, BTM İkinci Lig 3. Grup'tan Türkmenköy 15 puanla, BTM İkinci Lig 4. Grup'tan Düzova 17 puanla, BTM İkinci Lig 5. Grup'tan Dikmen 15 puanla ve BTM İkinci Lig 6. Grup'tan Zümrütköy 18 puanla play off bölümüne yükselmeyi başardılar.

İkinci tur play off grubu maçları için 6 takım, 3'erli iki gruba ayrılarak, tek devreli lig usulü maçlar oynayacaklar. Bu maçlar sonunda gruplarını lider tamamlayan 2 takım, BTM İkinci Lig'den, BTM Birinci Lige yükselecekler. 

BTM Birinci Lig'den 4 takım Akçay, Aydınköy, Kumyalı ve Tatlısu Seracılar, BTM İkinci Lige düşmüşlerdi.

Diğer yandan 4.grupta Düzova'nın 9.haftada oynadığı Yeniceköy maçında yaş sınırı kuralını ihlal ettiğini iddia eden Yeniceköy'ün itirazı red edilirken bu kuralın Mart 2018'de değiştiğini ve herhangi bir sınır omadığını açıklayan Futbol Federasyonu gruplardan çıkan takımları tescillemiş oldu. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75