banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor.. Galatasaray Derbiye Hazır.. Karayel imzaladı Soyerspor yurda döndü
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BTM 1’de Cezalar Açıklandı..!
banner98

FUTBOLCU

CEZA

HASAN MEMİŞ

Denizli

3 Maç

ERSEN ESMERARSLAN

Yılmazköy

3 Maç

KULÜP/PERSONEL/ANT./TD

CEZA

ABDİ MORKAYA

Yarköy

2 Maç

CENK ŞEREN

Mehmetçik

1 Maç


DİSİPLİN KURULU KARARLARI

1) BTM Kurulu’nun Tatlısu’nun 18 Kasım 2019 tarihli itirazının değerlendirilmesi;

-16 Kasım 2019 tarihinde, Beylerbeyi Dr. Ali Özsoy stadında oynanan Tatlısu-Dikmen Gücü maçının sonrasında Tatlısu takımının 18 Kasım 2019 tarihinde Kurulumuza iletilen dilekçesi göz önünde bulundurularak, ilgili maçın raporları, maç görüntüsü ve Merkez Hakem Kurulu’nun görüşü değerlendirilmiş olup, maçın hakemi 84. Dakikasında oyun 1-1 devam ederken Dikmen Gücü takımının 7 sırt numaralı futbolcusu Metehan Durmaz’a İhtar vermiştir. İlgili oyuncunun müsabakanın 70. dakikasında da ihtar gördüğü için maçın 84. dakikasında gördüğü ihtar sonrası ikinci ihtardan Kırmızı gösterilerek oyundan ihraç edilmesi gerekmekteydi. Müsabaka hakemi, ilgili futbolcuya kırmızı kart göstermemekle kural hatası yapmıştır. Bu sebepten dolayı, ilgili maçın Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği ileri bir tarihte tekrardan oynanmasına ve maç içerisinde gösterilen kartların geçersiz kılınmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

2) 17 Kasım 2019 tarihinde, Ortaköy Stadı’nda oynanan Ortaköy-Gülgün Süt Düzova maçının raporları incelenmiş olup, Gülgün Süt Düzova taraftarlarının sahaya girmesi ve hakemin peşinden koşması tespit edilmiş olup, DT 52/3 uyarınca, Gülgün Süt Düzova takımına 300.-TL para cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75