banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

BTM 1'de Play Off ve Out'un Eşleşmeleri ve Maç Programı Belli Oldu..!
banner98

DIGITURK Kıbrıs BTM 1.Lig'de iki grupta maçlar tamamlanırken A.Kozanköy ve N.Dipkarpaz AKSA Birinci Lig'e şampiyon olarak yükselmeyi başardı.

Beyaz Grupta bugün oynanan maçlar sonunda Denizli ile Vadili play off mücadelesine hak kazanan takımlar oldular.  Mevlevi BTM 2.Lige düşerken B.Bağcıl ile Demirhan takımları da play-out'a kaldılar. 

Kırmızı Grupta ise Kaplıca Karadeniz 61 ile German Gold Akova play off, Türkmenköy ile İncirli play out mücadelesi verecek. Mehmetçik ise düşen takım oldu. 

Belirlenen takımlar sonrası eşleşmeler ve maç günleri de belli oldu. 

Play Off maçları tek maç üzerinden ev sahibi takımın sahasında oynanacak ve bu maçlardan galip çıkanlar finale yükselecek. Finalde kazanan takım Kozanköy ve Dipkarpaz'dan sonra 1.lige yükselen takım olacak.Play off eşleşmelerinde Kaplıca Karadeniz 61 ile Vadili eşleşirken Denizli ile Akova eşleşti. Karşılaşmalar Cumartesi gün saat 13.00'de oynanacak. Tek maç üzerinden ev sahibi takımın sahasında oynanacak olan maçlarda kazananlar finale yükselecek.

Play out eşleşmelerinde ise İncirli ile Bostancı Bağcıl ve Demirhan ile Türkmenköy eşleşti. Karşılaşmalar çift maç üzerinden oynanacak ve ilk maçlar Pazar gün saat 13.00 de oynanacak. 2 maç sonunda kaybeden 2 takım Mevlevi ve Mehmetçik'ten sonra ligden düşen takımlar olacak. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75