banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Binatlı Tırmanıyor, Göçmen Eriyor..! (0-2)
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı.

Hakemler: Kerem Eran, İsmail Egeli, Engin Akkagün

Göçmenköy: Ozan, Ömer, Rifat (54.Dk Mevlut)Lawal, Rahmi, A.Hatay, Erol (69.Dk A.Coşkun)A.Hatay, Fikret (56.Dk Ali) J.Okoli, K.Uçaner, Kenneth

Binatlı: Yunus, Behnam, Mosses, Debola, Muammer, Berkem, Ayhan (36.Dk Darbaz) Alaettin, Tuğrul, M.Neşe (65.Dk Cenkay) Serkan (88.Dk M.Ali)

Goller: 8.Dk Mosses, 73.Dk Debola (Binatlı)

8. dakikada Göçmenköy’ün atağa çıkarken kaptırdığı topu alan Serkan sol tarafta müsait pozisyondaki Mosses’e verdiği topu Mosses ceza alanına girerken sert ve düzgün bir vuruşla Binatlı’yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

18. dakikadaki Göçmenköy rakip ceza yayı içinde serbest vuruş kazandı. Ömer’in vuruşunda top üstten dışarı gitti.

45+3. dakikada Göçmenköy’den J. Okoli’nin pasında Kenneth ceza alanı içinden çok yavaş vurdu ve top da yan ağlarda kaldı.

49. dakikadaki Göçmenköy atağında J. Okoli ceza alanı içinde rakibinden kurtulduktan sonra önünde kalan topa vurmak isterken ıska geçince takımı adına mutlak bir golü harcamış oldu.

52. dakikadaki Göçmenköy atağında Kenneth ceza alanının hemen dışından sert vurdu, kaleci Yunus zor da olsa topu kornere attı.

73. dakikada fark 2’ye çıktı. Binatlı’nın ikinci yarıda ender geliştirdiği atakta Debola, Serkan verkaçında Debola iki rakibi arasında kaybeder gibi olduğu topa tekrar sahip oldu ve düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımı adına skoru 2-0 yaptı.

75. dakikada Göçmenköy’den A. Hatay’ın kornerden gelen topuna Kenneth kale önünde kafa ile vurdu ancak kaleci Yunus iyi yer tutarak topa sahip oldu.

85. dakikadaki atakta Kenneth sağ taraftan iyi bir orta yaptı. K.Uçaner’in kafa vuruşunda Yunus bir kez daha topa sahip olarak Göçmenköy takımına gol şansı tanımadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75