banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bıldırcın Attı, Esentepe Play Off'a Girdi..! (0-1)
banner98

Yer: Yeniboğaziçi Osman Mehmet Ergün Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Şahin Coşkun, Ali Akçınar

Yeniboğaziçi: Remzi, Mehmet Öztemiz, Ali Özay, Mehmetali, Ramadan, Cemil, Çağrı, Hasan, Mehmet Çetin, Derviş, Burçin

Esentepe: Onur, Eser, Okan, Emre, Mahmut, İsmet, Mustafa, Hüseyin, Semih, Salih, Devran

Gol: 82. Dk. Hüseyin Deynekli (Esentepe)

Aksa Birinci Ligi’nde play-off mücadelesi vermek isteyen Esentepe konuk olarak gittiği Yeniboğaziçi deplasmanından 1-0 galibiyetle fönerek play-off’un içinde yeraldı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken iki takım da gol yollarında etkili olamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı. Ikinci yarıda da iki takımın temkinli oyunu vardı. Karşılaşmanın 82. Dakikasında gelişen Esentepe atağında Hüseyin Deynekli’nin vuruşunda top filelere gitti ve Esentepe deplasmanda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Esentepe deplasmandan 1-0’lık skorla ligi de 3 puanla tamamladı ve play-off içinde kendisine yer buldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75