banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Berkem Nurdal; "Köle Değil Özgür Bir Futbolcuyum"
banner98

Berkem'in basın açıklaması şöyle; 

Bugün bir gazetemizde lisanslı futbolcusu olduğum Küçük Kaymaklı kulübünün benim onayım bilgim olmadan başka bir kulübe bonservisim ile takas edildigimi okudum. Bu transfer ile bir ilgim ve onayim yoktur.

Ben halen Küçük Kaymaklı lisanslı futbolcusuyum. Dünya evrensel insan hakları çerçevesinde tercih hakkını ve sahsımla ilgili kararları kendim verme hakkım olduğunu hatirlatir, kendi gelecegimle ilgili kararı verdiğimi ve bu kararımı Küçük Kaymaklı yönetimine bildirerek GHE futbol oynamak istedigimi anlaştığımı ve benim köle değil özgür bir futbolcu olduğunu insan olduğumu bilgilerinize aktarmak isterim.

Yaşanan bu süreçte 10 senedir formasını terlettiğim Küçük Kaymaklı yönetiminin benim hiç bir fikrimi almadan MAL gibi satması derinden bir o kadar üzmüş ve şaşırtmıştır.

Hala daha bugün beni arayıp bilgilendirmeyen ve fikrimi sormayan kulüp başkanı Akay Aşina ‘yı hayretle izliyorum. Cihangir yönetimine ilk ve tek yaptığımız görüşmede teşekkür ederek böyle bir transferi gerçekleştiremeycegimi iletmiş durumdayım. Onlarda aynı şekilde artık benimle ilgilenmeyeceklerini iletmistiler.

Spor kamuoyuna saygilarimla

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75