banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Berkalp; ‘’Hem Mutlu Hem Moralliyiz’’..!
banner98

Takıma dünkü maç sonrasında bugünü tam gün olarak izin verdiklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, Göçmenköy’ün zor bir rakip olması yanında disiplinli bir takım olduğunu belirtti.

İyi mücadele etmeliyiz

Çok ağır bir zeminde Hamitköy karşısında galip geldiklerini ifade eden Lefke teknik direktörü Cenk Berkalp, bu maçı geride bıraktıklarını ve önlerinde Pazar günü deplasmanda oynayacakları Göçmneköy maçını düşündüklerini söyledi. Göçmenköy’ü, Baf Ülkü Yurdu karşısında izlediğini disiplinli ve zor bir rakip olduğunu söyleyen Berkalp, Lefke olarak iyi bir sürecin içinde olduklarını ve bu sürece iyi sonuçlarla devam etmek istediklerini belirtti. Dünü takıma izin verdiklerini ve Göçmenköy karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacaklarını belirten Cenk Berkalp, Herman’ın Hamitköy maçında sorumsuz davrandığını ve aralarında olmayacağını belirtirken, Herman dışında Göçmenköy deplasmanında Yakup’un aralarında olmayacağını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75