banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bayraktar; “Kendi Seyircimiz Önünde Kazanmak İstiyoruz”..!
banner98

Girne Halk Evi karşısında aldığı 3 puan sonrasında lige galibiyetle başlayan Başkent temsilcisi Göçmenköy’de Binatlı maçının hazırlıkları sona erdi. Göçmenköy Antrenörü Özgü Bayraktar maç öncesi yaptığı açıklamada lige iyi başlamak adına Girne Halk Evi galibiyetinin anlamlı ve önemli olduğunu belirtti.

Yarın kendi seyircileri önünde oynayacakları Binatlı karşılaşmasının zor bir karşılaşma olacağını belirten Bayraktar, iyi sonuç almak için mücadele edecekleri bir karşılaşma olacağını söyledi.

Daha iyi olacağız

Takımının istediği noktada olmadığını ancak her geçen gün daha iyi olacaklarını ifade eden Göçmenköy Antrenörü Özgü Bayraktar, eksik noktalar üzerinde daha fazla durduklarını ve takımının istediği noktaya geleceğini söyledi.

Girne Halk Evi maçının geride kaldığını, kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Bayraktar, Girne Halk Evi maçının anlamlı olması adına Cumartesi oynayacakları maçı da iyi sonuçla noktalamak zorunda olduklarını ifade etti.

Konuk edecekleri Binatlı’nın tecrübeli ve bu ligin iyi takımlarından biri olduğunu ifade eden Bayraktar, ciddiye aldıkları rakipleri karşısında kendi seyircileri önünde kazanmak istediklerini ve bunu yapabilecek güçte olduklarını söyledi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75