banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başarılı Futbolcu Dünya Evine Girdi..!
banner98

Süper Lig takımlarından Baf Ülkü Yurdu’nda forma giyen başarılı oyuncu Mete Sağır bu akşam düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi. Görkemli düğüne spor camiasından bir çok isim katıldı...

Genç futbolcu, Le Cheateu Romance’da yapılan düğünle futbol camiasının tribünlerden tanıdığı futbol sevdalısı Vedia Kebabçıoğlu ile evlendi. Adeta maç kaçırmayan güzeller güzeli Vedia Kebabçıoğlu ile dünya evine giren Mete Sağır’ı bu mutlu gününde ailesi, sevenleri ve takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Genç çiftin mutluluğu gece boyunca gözlerden kaçmazken birlerine oldukça yakışmaları da dillerden düşmedi.

Futbol hayatında Serdarlı ve Cihangir’de adından söz ettiren başarılı oyuncu Küçük Kaymaklı’da bir gerileme dönemi yaşarken bu sezon transfer olduğu Baf Ülkü Yurdu’da başarılı performansı ile yine eski günlerini hatırlattı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75