banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aytaç; “İyi Başlamak İstiyoruz..!”
banner98

Ligin ilk karşılaşması adına iyi başlangıç planladıklarını ifade eden Girne Halk Evi teknik direktörü Bülent Aytaç, Pazar günü karşılaşacakları Göçmenköy maçına 5 idmanla hazırlanacaklarını ifade etti. Kağan Görneçli, Mustafa Tekpınar ve Yankı’nın tedavilerinin sürdüğünü ifade eden Aytaç, Ümit ve Samet’in hafta sonu aralarında olacağını belirtti.

İdeal 11 en büyük güvencemiz

Pazar günü yaptıkları son hazırlık karşılaşması ile birlikte 7 haftalık hazırlık dönemini tamamladıklarını ifade eden Girne Halk Evi teknik direktörü Bülent Aytaç, bugünden itibaren artık Pazar günü ligin ilk karşılaşması olan Göçmenköy maçına hazırlanmaya başladıklarını ifade etti. Pazar günkü karşılaşmaya 5 idmanla hazırlanacaklarını ifade eden Aytaç, Cumartesi günü ise yapacakları toplantı sonrasında Göçmenköy maçının öncesini tamamlayacaklarını ifade etti. Kağan Görneçli, Mustafa Tekpınar ve Yankı’nın tedavilerinin devam ettiğini son durumlarının Perşembe ya da Cuma günü netlik kazanacağını belirten Aytaç, Ümit ve Samet’in ise aralarına döndüklerini söyledi. Girne Halk Evi olarak iyi bir toparlanma süreci geçirdiklerini yönetim, teknik heyet ve oyuncu grubu olarak iyi bir köprü oluşturduklarını ifade eden Bülent Aytaç, ideal kadrolarına ulaşmaları halinde her takımdan puan alabilecek durumda olduklarını söyledi. Lige iyi başlangıç adına Göçmenköy maçının öncesini çok iyi değerlendireceklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı Pazar günkü karşılaşmadan iyi sonuçla ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75