banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

AYIN BAŞARILI ANTRENÖRLERİ TAÇLANDIRILIYOR..!
banner98

Aksa liglerinde geride kalan ikinci 4 haftalık (Kasım 2 ay) periyotta takımlarında başarılı olan antrenörleri belirleyerek ödüllendiriyor. 
Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi tarafından ayın başarılı antrenörlerin belirlendiği Aksa süper ligde Aksa süper ligde Mağusa Türk Gücü, 1.ligde Baf Ülkü Yurdu, Aksa A2 süper ligde Mağusa Türk Gücü, Yonpaş Dumlupınar, Doğan Türk Birliği, 1.lig A2’de Yeni Erenköy takımlarında görev yapan antrenörler ayın başarılı antrenörleri olarak ödül alacak. 
Ayrıca Ligin 5.haftasında Mağusa Türk Gücü ile China Bazaar Gençlik Gücü arasında oynanan karşılaşmada centilmence davranış sergileyen antrenör Niyazi Göksun fair play ödülüne layık görülerek ödüllendirilecek.   

Uhlsport ve Deniz Plaza Sponsorluğunda Ödüller Veriliyor
Antrenörler Derneği tarafından belirlenen ayın başarılı antrenörleri ödülleri Uhlsport ve Deniz Plaza sponsorluğunda 30 Kasım Çarşamba akşamı Özgitler Restoran’da gerçekleştirilecek olan ayın başarılı antrenörleri ödül töreni saat 18:30 da yapılacak. 
Ödül töreninde ayın başarılı antrenörlerine ödülleri UHLSPORT direktörleri, Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) Başkanı Hasan Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri tarafından verilecek. Aksa Liglerinde ayın başarılı antrenörleri olarak belirlenen ve ödül alacak olan teknik adamlar şöyle…

Aksa Süper Lig
Mağusa Türk Gücü 
Teknik direktör Ali Oraoğlu, yardımcı antrenör Serkan Ekşici, kaleci antrenörü Memiş Nay. 
Aksa 1.Lig
Baf Ülkü Yurdu
Antrenör Orçun Volkan, yardımcı antrenör Serdar Sönmezer, kaleci antrenörü Mahmut Dinçli.
Aksa A2 Süper Lig
Mağusa Türk Gücü
Teknik direktör Kamil Arifoğlu, Antrenör Kemal Okta
Doğan Türk Birliği
Reşat Aysu
Yonpaş Dumlupınar
Antrenör Murat Çoban, antrenör Hüseyin Kayalılar
Aksa A2 1.Lig
Yeni Erenköy
Antrenör Murat Efe
Fair Play Ödülü
China Bazaar Gençlik Gücü
Antrenör Niyazi Göksun

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75