banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aydın'ın Doğan aşkı ağır bastı
banner98

Başarılı isim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada futbolu bırakmadığını açıkladı.

Aydın'ın paylaşımı şu şekilde;

"Geçtiğimiz sezon sonunda Başkanımız Bayar Piskobulu'ya ve teknik direktörümüz Caner Oshan'a mental anlamda yorulduğumu ve artık futbolu bırakma isteğimi belirtmiştim. 

Geldiğimiz noktada kulubün yeniden yapılanmaya girdiğini ve kulübün bu süreçte bana ihtiyacı olduğunu hem başkanımız Bayar Piskobulu hem de yeni teknik direktörümüz Turan Altay geçtiğimiz günlerde bana bildirdi. Ben de 7 yaşımda kulübün kapısından içeri girdiğim günden itibaren aralıksız 27 sene bu forma altında gururla ter döktüğüm takımıma yardımcı olmak amacı ile devam etme kararı aldım. 

Söz konusu DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ Spor Kulübünün menfaatleri olduğu sürece Ben Aydın Aygın olarak bu camia için elimden geleni yapmaya herzamanki gibi devam edeceğim. 15 yıl boyunca teknik direktörlüğümü yapan sevgili Caner Oshan hocama ayrıca teşekkür eder karireyerinin devamında başarılar dilerim. Herzaman aslolan Doğan'dır. Oyna Doğan

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75