banner108
Öne Çıkanlar Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Attıkları Kadar Aldılar..! (1-1)
banner98

Stad: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Hüseyin Özaşık, Mehmet Volkan Çelik

Göçmneköy: Ali Duvarcı, Mahmut İneci, Hüseyin Taşçı, Hüseyin Sadıklar, Mahmut Amasyalı (Dk 46 Arda), Reşit (Dk 46 Bekir), Cemal, Mevlüt, Burak, Sylla, Mehmet Göçben (Dk 60 Fikret)

GHE: Feyyaz, Mehmet Yıldız, Alpay, Arda, Ali Nazlıoğlu, Halil, Hasan (Dk 60 Salih), Erdi, Zafer (Dk 90 Münür), Mehmet Erfinike (Dk 60 İbrahim), Ayden (Dk 85 Ali Rüştü)

Goller: Dk 54 Bekir Yıldız (Pen) (Göçmneköy) Dk 70 İbrahim Salın (GHE)

Aksa Süper Ligi ikinci devrenin ilk hafta maçında Göçmneköy- GHE maçında kazanan çıkmadı. Maça etkili başlayan ev sahibi takım Göçmneköy sağdan Cemal Yaşınses soldan Mahmut Amasyalı ile yaptığı ortalarda Sylla ve Burak’ın son vuruşlarda etkisiz kalması devrede gol atamadı. İkinci devrede yine etkili başlayan takım Göçmenköy oldu.

Bekir ve Arda’nın oyuna girmesi ile etkili olan ev sahibi takım 53.dakikada Cemal’ın yerde kalmasıyla hakem penaltı noktasını gösterdi. Bekir penaltı atışını gole çevirdi. 1-0

Göçmenköy attığı golden sonra etkili olmaya çalışsada son vuruşlarda etkisiz kaldı. 70.dakikada sağdan gelişen GHE atağında ceza sahasına yapılan ortada kaleci Ali Duvarcı topu elinden kaçırdı ve İbrahim önünde bulduğu topu ağlara gönderdi. 1-1 Kalan dakikalarda daha baskın oynayan Göçmenköy eşitliği bozamadı ve maç 1-1 tamamlandı.

Maçta 4 tartışmalı penaltı kararı varken 1 de kart rengi konusunda tartışma yaşandı. Bu sonuçla Göçmenköy puanın 24 e GHE 6 ya çıkardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75