banner108
Öne Çıkanlar Ve Remzi Yarın İmzayı atıyor..! Mağusa Masterleri Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Umut Düzdaban İstifa Etti.. Genel Kurul Kararı Alındı.. Futsalın Kraliçesi Polatpaşa
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Arslan; “Kulübe Kalıcı Bir Yapı Bırakacağız”..!
banner98

Arslan, Türk Ocağı’nın ihtiyacı olan uzun vadeli ve kendini sürdürülebilir kurumsal yapıyı yaratmak için çalıştıklarını söylerken, kulübün önümüzdeki yıllarda maddi anlamda nefes almasını sağlayacaklarını belirtti.

Futbol liglerinin olmadığı bu dönemde tesis çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Türk Ocağı Başkanı Ahmet Arslan, “Kulübe kalıcı kurumsal bir yapı bırakma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türk Ocağı’nın kalıcı ve uzun vadeli bir yapıya ihtiyacı var. Kulüp binamızı başka bir binaya taşıyıp buradan güzel bir gelir elde edeceğiz. Ayrıca kulübün yarım kalan dairelerini de tamamlayıp kiralayacağız. Yapacağımız bu tesis hamlesiyle kulübümüzün aylık gelirini 5 katına çıkaracağız. Ekonomik krizin daha da arttığı bu dönemde sponsor bulmak zor olacak. Bundan dolayı kulübün kendi kendini çevirmesi gerekiyor. Türk Ocağı olarak bunu başarıp, kulübün önümüzdeki yıllarda maddi anlamda nefes almasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

‘’Aylık gelirimizi 4 katına yükselteceğiz’’

Türk Ocağı, önümüzdeki sezona daha sağla ve güçlü başlama adına çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Ahmet Arslan’ın açıklamaları şu şekilde; ‘’Kendi aramızda toplantılar yaparak bu ölü dönemde kulübün gelirini artırma adına girişimler başlattık. Maalesef Türk Ocağı’nın gelir konusunda sıkıntıları var. Bu yüzden adım atmamız gerekiyordu. Kira Değerlendirme Kurulu’nu kurduk. Bunu genel kurulda sunup, üyelerin onayı ile hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Öncelikle kulüp binamızı değerlendirme adına herhangi bir işletmeye kiralayıp gelir elde etme hedefindeyiz.. Kulüp binamızın bulunduğu yerin hemen arkasındaki üç katlı binanın ortasına kulübü taşımaya başladık. Aynı zamanda yeni kulüp binamızın üzerindeki katta 4 tane inşaat halinde olan 2+1’imiz de mevcut. Bu binaları ve eski kulüp binasını artık kiralayacağız. Baktığınızda yıllık olarak iyi bir geliri olacak Türk Ocağı’nın. Şu an aylık 10-15 bin TL olan gelir kaynağımızı 50-60 bin TL’ye çekeceğiz. Kulübümüzün buna çok fazla ihtiyacı var. Zengin iş adamları kulüplere başkan olduğu zaman değil, sıradan bir memur da başkan olduğu zaman kulüplerin ayakta kalabilmesi için bu kaynaklar şarttır’’.

“Pandemi biter bitmez sahadayız”

Ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü Başkanı Ahmet Arslan, “Vakalar bittiği andan itibaren sahaya inmek istiyoruz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımızla toplantı gerçekleştirdik. Haziran ayına kadar yarı aktif olarak yani haftanın iki günü antrenman, bir günü maç şeklinde çalışmalarımızı sürdürmeyi planlıyoruz. Ayrıca bu dönemde de oyuncularımıza harçlık da vereceğiz. Türk Ocağı’nın hiçbir oyuncusu sahipsiz değildir” açıklamasını yaptı.

“Alnımın akıyla bırakmak istiyorum”

Başkanlığa devam edip etmeme konusu hakkında da görüşlerini aktaran Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü Başkanı Ahmet Arslan, “Türk Ocağı’na gerek yönetici, gerek başkan olarak 10-11 yıldır hizmet vermekteyim. Son olarak kulübün başkanlığını devraldım. Gerçekten ateşten gömleği giydim. Başarılı bir sezon geçirdiğimizi de düşünüyorum. Alt yapımızdan gelen oyuncularla ligde başarılı maçlar çıkardık, kupada yarı final oynadık. Son olarak kulübe kalıcı olan gelir getirici yapıyı sağladıktan sonra başkanlık görevimi alnımın akıyla bırakacağım” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75