banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Antrenörler Semineri Tamamlandı..!
banner98

B-C ve Kaleci Antrenörü Gelişim semineri saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Seminere KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Türkiye’den gelen eğitmenlerle birlikte Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Osman Emiroğulları katıldılar.

Seminerde öğlenden önce 3 ve öğlenden sonra 1 olmak üzere toplam 4 sunum yapıldı.

Sunum konuları ve sunumları yapanlar.

a-“Takımda liderlik” konusunda Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Osman Emiroğulları,

b-“Antrenman programlarını geliştirme” konusunda Göztepe Teknik Direktör Yardımcısı Mehmet Ak,

c-“Kaleci eğitimi” konusunda ise eğitmen Haluk Kaplan,

d-“Dar alan oyunlarının önemi” konusunda da Sivasspor’da görev yapan Özcan Bizati yaptıkları slaytlı sunumlarla seminere katılanları bilgilendirdiler.

Süleyman Göktaş: (KTFADB)”Bizim isteğimiz futbolumuzun daha yukarılara çıkmasıdır.”

”Katılanlara öncelikle teşekkür ederim. Buradaki seminerler Türkiye’deki müfredatın tamamen aynisidir. Futbolda geleceğin ustaları bu gibi yerlerden çıkar. Biz teknik adamlar zaman zaman hem üzüldüğümüz hem de sevindiğimiz maçlar olmuştur. Ancak bizim isteğimiz futbolumuzu daha yukarıları çıkarmaktır. Sizler her zaman örnek olmalısınız. Artık bizlerin dönemi sona eriyor ve sizlerin dönem geliyor. Bu nedenle böyle seminerlerin kıymetini biliniz” diyerek sözlerini tamamlarken seminerin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75