banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy Ünal Aysal Hamitköyün Yeni Gözbebeği Hasan Sakallı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Antrenörler Derneği’nden Depremzedeler için Bağış Kampanyası..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği Türkiye’de yaşanan büyük deprem sonrası depremzedeleri desteklemek için büyük ölçekli bir kampanya başlattı. Gün birlik olma günü olduğunu açıklayan KKTFAD yönetimi herkesi gönlünden kopan ne olursa olsun destek olmaya çağırdı.

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği, Türkiye’de Kahramanmaraş ve çevre illeri etkileyen deprem sonrasında, depremzedeler için bağış kampanyası başlattı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de hissedilen deprem Türkiye’nin Güney Doğu, Akdeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde bulunan pek çok kentte büyük bir hasar yarattı. 

Hasan Topaloğlu başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği yönetim kurulu bu akşam aldığı karar ile Bağış kampanyası başlatırken bu kararın yönetim kurulu inisiyatifiyle başlatıldığı açıklandı. 

Kampanyaya destek vermek isteyen tüm antrenör arkadaşlarımız ve KKTC halkı banka hesaplarına para yatırarak söz konusu çabaya katkıda bulunabilirler. Bağış kampanyasının 9 Şubat Perşembe gününden 21 Şubat Salı gününe kadar devam edeceği açıklandı. 

Bağış kampanyasının başlamasına ilişkin bir duyuruda belirtildiği gibi, yardımlar 
KOOPBANK GÖÇMENKÖY ŞÜBESİ 
HESAP ADI:  KUZEY KIBRIS TÜRK FUTBOL ANTRENÖRLER DERNEĞİ 
HESAP NUMARASI: 141265
UBAN… CT71120000100000000000141265
 ******
 
İŞ BANKASI LEFKOŞA –KKTC ŞUBESİ 
HESAP ADI: KUZEY KIBRIS TÜRK FUTBOL ANTRENÖRLER DERNEĞİ
HESAP NUMARASI: 6818-0123405
İBAN: TR18 0006 4000 0036 8180 1234 05
banka hesaplarına yatırılabilir.

Toplanan yardım, devletin yetkili makamlarıyla iş birliği içinde, depremden etkilenen bölgelerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak.

Daha fazla bilgi için, ilgilenenler KKTFAD Başkanı Hasan Topaloğlu ile iletişime geçebilir.

Derneğimiz yaptığı açıklamada "Binlerce hayat kaybedildi, on binlerce aile evsiz kaldı. Binlerce bina harabeye dönüştü. İnsanlığın en büyük erdemi birbirini korumak ve kollamaktır. Bu talihsizliğin kurbanlarına yardım etmeyi düşündüğünüz için teşekkür ediyoruz" ifadesi yer aldı.

KKTFAD Deprem’de vefat edenlere başsağlığı dilerken hayatta kalanlara acil şifalar ailerini ve yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyoruz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75