banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Tamsu Voleybol Juventus
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

ANTRENÖRLER DERNEĞİ YÖNETİMİ TOPLANDI
banner98

Dernek lokalinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına başkan Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldığı toplantıda bazı önemli kararlar alındı.

Alınan Kararlar

Antrenörler Derneği başkan Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu yaptığı toplantıda almış olduğu kararlar, Kuzey Kıbrıs futbol liglerinde görev yapan teknik direktör, antrenörler ve kaleci antrenörlerin çalışmaları izinlerinde değişiklik yapıldı. Futbol Federasyonu yanı sıra Antrenörler Derneği’nden de yazı alınarak sözleşmeler hayata geçirilecek.

Bölgesel Toplantılar

KKTFAD yönetim kurulu ilkini İskele-Karpaz bölgesi antrenörleri ile bir araya geldiği bölgesel toplantıların ikincisini Güzelyurt-Lefke bölgesel toplantı 9 Kasım Çarşamba akşamı yapılacak. Güzelyurt'da yapılacak olan bölge toplantısı yeri ileriki günlerde açıklanacak.

Futbolun Paydaşlar Buluşacak

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi tarafından düzenlenecek olan ve Futbol paydaşların tümünün yer alacağı yemek 23 Kasım’da yapılması yönünde karar aldı. Futbol paydaşları ile Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği lokalinde yapılacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75