banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Antrenörler Bu Akşam İskele’de Buluşacak..!
banner98

KKTFAD yönetim kurulu aldığı önemli kararlardan 1 tanesi de üyelerine ulaşarak sorunlarını isteklerini dinlemek ve projelerini açıklamak için Bölgesel toplantılara başlama kararı aldı. 

İskele-Karpaz Bölgesi İle Başlıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği ilk bölgesel toplantısını İskele-Karpaz bölgesinde başlıyor. Üyeleri ile tanışma ve artık birlikte fikir alışverişi yaparak ortak hareket etme kararı alan KKTFAD yönetim kurulu bu akşam İskele-Karpaz bölgesi antrenörleri ile bir araya gelecek. 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun sıcak ve misafirperver yaklaşımı sonrası İskele'de yapılacak olan bölge toplantısı sonrası Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, KKTFAD Yönetimi ve toplantıya katılacak olan antrenörler birlikte bir akşam yemeği yiyerek kaynaşmayı üst seviyeye çıkarmayı planlıyor. 

İskele-Karpaz Bölge sorumlusu Mürsel Altuntaş'ın geceyi organize etme hocalarımız ile bağlantı kurma konusunda tam yetkili olduğu bölge toplantısında bizlere kucak açan ve destek veren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'na da ayrıca Dernek olarak teşekkür ederiz. 

Bölge toplantısı bu akşam saat 18.30'da Pera Larnaka Gençler Birliği Kulüp binası karşısında bulunan İskele Belediyesi düğün salonunda yapılacağı ve oradan da yemek yenecek olan restoranda geçileceği açıklandı.  

KKTFAD bu bölgede bulunan tüm üyelerde çağrıda bulunarak katılımlarını rica etti. 

KKTFAD ayrıca bundan sonra birçok genç ve tecrübeli teknik adama Türkiye ve yurt dışında seminer imkanı tanıyacağını ve bu gibi yurt içi toplantılara seminerlere katılanlara öncelik verileceğini açıkladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75