banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Forest Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Altay'da Quaresma Heyecanı..!
banner98

Quaresma iddialarını ilk kez doğrulayan Ekmekçioğlu, "Dünya çapında kendini kanıtlamış bir oyuncu. Görüşmelerimiz oldu, halen de devam ediyor. Onun da konuştuğu başka kulüpler var. Bu bir süreç olumlu ya da olumsuz olur bilemiyorum. Gündemimizde o mevkide boşluk var. Birkaç oyuncuyla daha görüşmelerimiz devam ediyor. Takımımızın menfaatleri için hangisi doğruysa ona göre süreç ilerleyecek" diye konuştu.

İzmir ekibini Süper Lig'e çıkarmak için kolları sıvayan Başkan Ekmekçioğlu, "Biz her zaman ligde en iyisini yapacağımızı söylüyoruz. Favori ilan edilmek güzel bir duygu. İnşallah bunun arkasında durabilir ve hakkını da verebiliriz. Bunun için çok çalışacağız. Erken takım kurup iyi transferler yapmaya çalıştık. Süper Lig'de önümüzdeki sene yabancı oyuncu sınırlaması gündeme gelebilecek. Yerli ve yabancı oyuncu tercihlerimizde planlamayı ona göre yapmaya çalışıyoruz. Şu an görüştüğümüz iki oyuncu var. Onlarla da anlaşmak istiyoruz. Özellikle 10 numara bakıyoruz. Hücum hattına sürpriz bir isim alabiliriz" dedi.

Çağlar Birinci'ye kanca

Ligde üst üste tecrübeli oyuncuları bünyesine katarak transferin en hareketli kulübü olan Altay, dış transferde son olarak Giresunspor'da forma giyen sol bek Çağlar Birinci'ye teklif sundu. Trabzonspor altyapısında yetişip Orduspor'da profesyonel olan 35 yaşındaki futbolcu Denizlispor, İstanbulspor, Galatasaray, Elazığspor, Akhisarspor, Kayserispor ve Karşıyaka'da da görev yaptı. Geçen sezon Giresunspor'da sadece 1 maçta forma giyen Çağlar, kariyerinde Süper Lig'de 116 maça çıkarken, 1. Lig'de 67 müsabakada oynadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75