banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aldağ; "Aidat Gelirleri ve Bilet Paraları Nerede..? ”
banner98

Başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Süleyman Aldağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, neden aday olmayacağını açıklarken başkan adayı olan Ahmet Ertay’ı kastederek bazı ithamlarda bulundu.

Süleyman Aldağ, sosyal medya hesabındaki paylaşımında mali raporda üye aidatlarının yazmadığını belirterek “Tam bir yıldır üyelerimizden toplanan aidatlar bugüne kadar kulüp bütçesine yatırılmadı.

Başkan dahil kimse üyelerden ne kadar aidat toplandığını bilmiyor. Gelir hesaplarının içinde aidat geliri görünmüyor. Başkan adaylığına başvuran kişi duyduğumuz kadarı ile aidat gelirlerinden harcamalar da yapmış. Bu kişinin ödeme yetkisi yok.” açıklamasını yaptı.

Süleyman Aldağ, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “Başkan adaylığına başvuran kişi kulübün çıkarmış olduğu piyango biletlerinden satmak amacı ile 100.000 TL değerinde bilet aldı. Bugüne kadar sattığı biletlerin parasını hala daha kulüp bütçesine yatırmadı. Satmadım iade edeyim de demedi. Biletleri sattığını arkadaşlarımızdan duyuyoruz. Ancak bir şey daha duyuyoruz. Bilet gelirlerinden de harcama yapıyormuş. Başkanın haberi yok, yönetim kurulunun herhangi bir kararı yok. sen nasıl olur da kulübün gelirlerini kendi inisiyatifinle harcarsın” diyerek ithamlarda bulundu.

Aldağ yayınladığı mesajında başkanlığa aday olan Ahmet Ertay’ın, kulübün tesislerine bitişik bir arazi satın aldığını ve yol hakkı istediğini belirterek “bu konuyu BÜY camiasının bilmeye hakkı var diye düşünüyorum” yazdı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75