banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Al Hilal, Falcao'yu Kafaya Taktı..!
banner98

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da gelecek yıl kadro planlaması için çalışmalar başladı. Koronavirüs nedeniyle bu sezonun akıbeti belirsizliğini korurken, ilk 26 hafta itibarıyla iyi bir grafik yakalayan ve topladığı 50 puanla 3. sırada yer alan sarı-kırmızılılar kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Öte yandan liglerin durması nedeniyle mali bir kriz yaşamak istemeyen sarı-kırmızılılar, oyuncularda maaş indirimine gitmiş bu doğrultuda ilk olarak Radamel Falcao ile anlaşmaya varılmıştı.

Yüksek maaşlı diğer isimler ile de görüşmeler yapacak olan sarı-kırmızılı kurmaylar sezon sonunda da sözleşmesi bitecek bazı isimler ile yolları ayırarak yapılacak transferlere kaynak yaratmayı amaçlıyor. Yapılacak transferlerin yanı sıra sarı-kırmızılılar bu transfer sezonunda bazı isimleri de elinde tutabilmek için yoğun çaba sarf edecek gibi görünüyor.

EN ISRARLI EKİP AL HILAL

O isimlerin başında ise Galatasaray'ın yoğun çaba göstererek Monaco'dan kadrosuna kattığı, hatta bu süreçte yönetim ile Fatih Terim'in arasını açtığı söylentileri ortaya atılan yıldız golcü Radamel Falcao... Kolombiyalı golcünün ismi birçok kulüp ile anılmaya başlasa da en ısrarlı ekip daha önce Bafetimbi Gomis'i de kadrosuna katan Arap kulübü Al-Hilal.

NE OLURSA OLSUN FALCAO'YA SAHİP OLMAK İSTİYORLAR

Kolombiya'nın yıldız isimlerinden olan Falcao'yu yakından takip eden Kolombiya basınından 'futbolete.com'un' hazırladığı 'Hayal; Ne olursa olsun Falcao'ya sahip olmak' başlıklı makalede Al-Hilal'in Falcao'ya olan bu ilgisini kaleme aldı. Makalede Al-Hilal için "Falcao'yu kadrosuna katma arzusundan vazgeçmiyorlar ve bu yüzden yeni bir teklif yapacaklar" ifadelerine yerildi.

MAAŞININ İKİ KATINI TEKLİF EDECEKLER

Arap kulübünün Falcao'ya çok daha iyi bir maaş teklifinde bulunacağını, hatta Kolombiyalı golcünün Galatasaray'dan aldığı maaşın iki katı bir teklif yapacağı da iddia edildi.

Arap gazetesi Al Mowaten'den alıntı yapan Kolombiyalılar, Al Hilal teknik direktörü Razvan Lucescu'nun Falcao transferinin gerçekleşmesi için her şeyin yapılmasını, bu konuda ısrarcı olunmasını ve transfer sezonunda ilk hedef olmasını istediğini de ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75