banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aktunç; “Zor Bir Süreçte Olacağız”
banner98

Mesarya teknşk adamı Nazım Aktunç, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de her koşulda zor bir sürecin beklediğini aktardı.

11 Mart itibariyle tüm faaliyetlerin noktalandığını ve çıkacak olan sonucu bu saatten sonra beklemeye başladıklarını ifade eden Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, ligin bitmesini ise çok fazla istediğini söyledi.

Motivasyon anlamında çok gerilediklerini ancak alınacak olan kararlarla birlikte ligin başlamasını ve tamamlanmasını çok istediğini söyleyen Aktunç, işin teknik kısmı konusunda arada 50 güne yakın bir dilimin olduğunu Mayıs başı hazırlıkların başlaması durumunda hızlandırılmış şekilde Temmuz ortası gibi ligin tamamlanma durumu olduğunu da aktardı.

Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, ancak işin ekonomik boyutuna da bakmanın bu durumda kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti.

Tüm bu kadar olumsuz duruma rağmen oynanacak denmesi durumunda oynayacaklarının da bilinmesini isteyen Aktunç, ligin lideri ve Süper lig yolunda avantajlı oldukları bu dönemde araya giren bu talihsiz sürecin herkesi olduğu kadar kendilerini de inanılmaz etkilediğini vurguladı.

İşin ekonomik boyutunun bu dönemde en ciddi etken olduğunu hatırlatan ve dikkat çeken Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, bir çok kesimi bu sürecin etkilediği gibi futbolu da ciddi anlamda etkileyeceğini ifade etti.

Bu dönemde futbolun tüm paydaşlarının bir an önce oturup bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Nazım Aktunç, bir takım radikal kararların da alınması gerektiğini vurguladı.

Sürecin paydaşlar tarafından ele alınıp ciddi anlamda değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Nazım Aktunç, özellikle bu dönemden sonra ekonomik olarak kulüplerin ciddi anlamda zorlanacağını ifade etti.

Alınacak olan kararalar sonrasında bu süreci belki de avantaja da çevirebilecekleri bir dönem de olabileceğini düşündüğünü söyleyen Aktunç, ancak ne olursa olsun bu ölü dönemde futbolun içinde olan tüm paydaşların bir araya gelmesi gerektiğini vurguladı.

Covid-19 öncesi ligin lideri olmaları ile birlikte iyi bir form düzeyinde olduklarını araya giren kötü süreç sonrasında ise oyuncu grubunun bu süreçten olumsuz etkilendiğini belirtti.

Sosyal medya aracılığı ile oyuncu grubunu ayakta tutmaya çalıştıklarını aktaran Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç, Futbolun tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi bir lokomotif olduğunu vurguladı.

Mesarya Teknik Direktörü Nazım Aktunç tek düşüncesinin bir an önce bu sürecin son bulması ve en az zararla tüm ülkenin doğal yaşantısına dönmesi olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75