banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aktunç; ‘’Kenetlenip Ayağa Kalkacağız’’..!
banner98

Son haftalarda istenmeyen sonuçlar aldıklarını bunun bilincinde olduklarını ifade eden Mesarya teknik direktörü Nazım Aktunç, bu süreçte inişli çıkışlı performansların olabileceğini ve böyle bir dönemin içinde olduklarını söyledi. Mutlaka toparlanacaklarını, oyuncularının da bulunduklarını sürecin bilincinde olduklarını ifade eden genç çalıştırıcı, önlerindeki maçlara çok daha iyi hazırlanıp zor dönemi geride bırakacaklarını söyledi. Çok zor dönem geçirdiklerini kadroda oluşan sakatlıklar nedeniyle, diğer oyunculara fazla yük ve sorumluluk bindiğini de hatırlatan Nazım Aktunç, toparlanma adına yeni planlamaya gittiklerini ifade etti.


Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız
Oyuncularının yoğun bir dönemden geçtiğini ve yaşadıkları düşüşün normal olduğunu söyleyen Nazım Aktunç, onlara güveninin her zaman ki gibi tam olduğunu ve camia olarak yeniden ayağa kalkacaklarına inandığını söyledi. Cumartesi kendi sahalarında karşılaşacakları Cihangir maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Mesarya teknik direktörü Nazım Aktunç, maçın önemli bir maç olması yanında bölge derbisi niteliğinde olduğunu söyledi. Sahalarında oynayacakları maçın kötü gidişe son verme adına önemli olduğunu, iki takımın çıkış arayacağı bir mücadele olacağını belirten Aktunç, seyircilerinin de desteği ile Cihangir maçını kazanmak istediklerini ifade etti. İyi bir takım yanında, iyi bir teknik ekibe karşı mücadele edeceklerini, bunu oyuncuları ile de değerlendirdiklerini belirten Nazım Aktunç, maç öncesini 4 idmanla geçireceklerini vurguladı. Hücum güçlerini artırıp, gol yapmaları gerektiğinin de altını çizen Aktunç, Hüseyin Adal’ın durumunun belirsiz olduğunu da ifade ederek, zorluk derecesi yüksek karşılaşmada kazanan olmak istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75