banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Akademi İçin Görüştüler..!
banner98

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonunun projeleri arasında olan Futbol Akademiyi kazandırmak için Akademi sorumlusu Asbaşkan İrfan Davulcular, Projeyi hayata geçirmek için Türkiye’de bulunan Başkan Osman Ercen, Türkiye Futbol Federasyonu ile yapmakta olduğu görüşmeler gayet olumlu geçtiği öğrenildi.

Dün yapılan görüşmede Başkan Nihat Özdemı̇r ve TFF ikinci Vekili, Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı ile görüşmenin ardından, TFF Futbol gelişim direktörü Oğuz Çetin ile görüştü.

Başkan Osman Ercen, Akademide görev alacak olan Tudor Teknik Direktör İsmet Kamak Hoca’da eşlik etti. Oğuz Çetin ile görüşen Ercen, LTTFF’ye gereken her türli desteğin sağlanacağı sözünü aldığı açıklandı. Başkan Osman Ercen, TFF Yetkililerine sonsuz teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75