banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

A2’de Erken Final..!
banner98

Aksa Süper A2 Ligi ikinci devresinin ilk haftası final gibi bir maça sahne olacak. İlk devreyi ikinci sırada tamamlama başarısı gösteren Yonpaş Dumlupınar ile kayıpsız lider bitiren Mağusa Türk Gücü arasındaki maç 30 Ocak Pazar günü saat 11.30’da Mağusa Maraş Necip Halil Kartal Stadı’nda oynanacak. İki takım da hazırlıklarını sürdürüyor.

Takım Antrenörü Tolga Güçsoy nezaretinde Maraş’da çalışmalarını sürdüren Yonpaş Dumlupınar, ilk devrede oynadığı onbeş maçın ondördünü kazanarak kırk iki puanla tek mağlubiyet ve kayıp yaşadığı rakibi Mağusa Türk Gücü’nün üç puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Teknik Direktör Kamil Arifoğlu nezartetinde çalışan Mağusa Türk Gücü ise ilk haftada Canbulat Stadı’nda 1-0 yendiği Yonpaş Dumlupınar maçı dahil oynadığı onbeşin maçında tamamını kazanarak, kayıpsız kırkbeş puanla lider durumda bulunuyor.

Güçsoy: “Mağusa’nin iki takımın yarışmacı olması gelişim açısından önemli”

Yonpaş Dumlupınar A2 Antrenörü Tolga Güçsoy, MTG maçını kazanmak hedefinde olduklarını ancak A2 olarak gelişim ve kaliteli futbolu da düşünerek oynadıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini söyledi. Güçsoy şu şekilde konuştu:

“İlk devrede çok güzel bir seri yakaladık. Birlikteliğimiz çok iyi. İnandık. Güzel bir enerji yakalayark bu sonuçları aldık. İkinci devrede de bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz. Devrearasını iyi geçirdik. Birçok takımda olduğu gibi bizde de covid vakaları yapşandı. Ama atlattık. Şu an herkes tamamen hazır. Bizim için çok önemli bir maç. Mağusa’nın iki güzel ve değerli ekibinin yarışmacı bir mücadelede olması futbolcularımızın gelişimi açısından güzel ve çok önemli bir durumdur. Fairplay’in olduğu güzel bir maç bekliyoruz. MTG’ye saygı duyuyoruz. Onlarında güzel bir başarısı var.”

Arifoğlu: “Saygı duyuyoruz, kazanmak istiyoruz, sonuç ne olursa olsun lig devam edecek”

Mağusa Türk Gücü A2 teknik Direktörü Kamil Arifoğlu ise lider durumda bulunduklarını, ilk devreyi iyi bitirdiklerini, rakiplerine saygı duyduklarını ancak kazanmayı istediklerini kaydetti. Arifoğlu şunları söyledi:

“Her maçı kendi içerisinde değerlendirip buraya kadar iyi geldiğimizi düşünüyorum. Bundan sonrası çok daha zor olacaktır. Her maçın kendi içinde belli bir önemi vardır. Yonpaş Dumlupınar’la yapacağımız maç çok önemli ve final niteliğindedir. Disiplinimizi bozmadan sakin kalarak ve iyi oyunla kazanmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Kazansak ta kaybetsek te lig yine devam edecektir. Futbolcularımıza bunu söylüyoruz. Bu bilinçle hazırlanıyoruz. Bu gibi maçlara zihinsel olarak da hazır olmak gerekir. Biz bu yönde de hazırlanıyoruz. Tabii ki A Takımımıza oyuncu kazandırma hedefimiz de devam etmektedir. Transferler artık çok pahalı. Dolayısıyla oyuncu yetiştirme noktasında iyi çalışmalıyız ki bunu da zaten yapıyoruz.”

banner116
Anahtar Kelimeler:
A2de Erken Final..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75