banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

8 Ayda 2 Şampiyonluk..! Tarihi Yazan Atoll Kozanköy..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Digiturk BTM 1. Lig Beyaz Grup’ta Atoll Kozanköy, kulüp tarihinde ilk kez BTM 1. Lig şampiyonluğu yaşayarak AKSA 1. Lig’e yükseldi.

Kozanköy, ligin 16. haftasında Rauf Raif Denktaş Stadı’nda konuk ettiği Ortaköy’ü 2 – 1 mağlup etti.

Bu sonuçla Kozanköy puanını 42’ye yükseltirken en yakın takipçileri Vadili ve Denizli’ye 10 puan fark yaparak ligin bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Kozanköy’de şampiyonluk kupası da havaya kaldırılırlırken şampiyonluk konser ve havai fişek gösterileriyle kutlandı.

Futbolcular şampiyonluk kutlamalarında “8 AYDA 2 ŞAMPİYONLUK” yazılı tişört giydiler.

Tarihinde ilk kez BTM 1’de şampiyonluk yaşayan Kozanköy tarihinde ilk kez de AKSA 1. Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser de, belediyeye bağlı olan Kozanköy'ün şampiyonluk kutlamalarına katılarak, camianın mutluluğuna ortak oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75