banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

6 Gol, Kazanan Yok..! (3-3)
banner98

Yer: Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Özal Çağlayan, Halil Erdem Canaloğlu, Hüseyin Özkan

DTB: Cem, Ahmet, Çağrı, Kenan, Aydın, Sercan, Ali, Doğukan, Billy, Farouk, Kaan

Lefke: Mehmet, Aykut, Kemal, Semih, Yılmaz, Hermann, Kasım, Armstrong, Yakup, Aziz, Rahmi

Goller: 14’Billy Michael, 58’Aykut Esmerarslan(K), 75’Kaan Borova (DTB), 2’ ve 30’Hermann, 45’(P) Kasım Tağman (Lefke)

Kırmızı Kart: 65’Hermann (Lefke)

Haftanın en zorlu ve önemli karşılaşmalarından bir tanesi Doğan Türk Birliği ile Lefke arasında Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda oynandı. Gol düellosuna sahne olan mücadele 3-3 berabere tamamlandı.

Karşılaşmanın 2.dakikasında Lefke, yabancı futbolcusu Hermann’ın golü ile 1-0 öne geçti. Doğan Türk Birliği bu gole 14.dakikada Billy ile cevap verdi ve skora dengeyi getirdi. 1-1’den sonra her iki takım da pozisyonlar buldu. 30.dakikada Hermann, kendisinin ve takımının 2’nci golünü atarak Lefke’yi 2-1 öne geçirdi. 45.dakikada Lefke penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Kasım skoru 3-1’e getirdi ve ilk yarının sonucunu tayin etti.

İkinci devrede Doğan Türk Birliği gol bulmak için rakibinin üzerine gitmeye başladı. Sarı lacivertliler bu baskısı sonucu 58.dakikada Lefke takım kaptanı Aykut’un kendi kalesine attığı golle farkı 1’e indirdi. Lefke futbolcusu Hermann, 65.dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

3-2’den sonra iyice riskleri alan ve rakibinin üzerine giden DTB, 75.dakikada Kaan Borova’nın kafa golü ile skora dengeyi getirdi. 3-3’den sonra DTB ve Lefke pozisyonlar bulsa da karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 3-3’lük eşitlikle sona erdi.

Fotoğraflar: Muhammet Kurt

banner116
Anahtar Kelimeler:
6 GolKazanan Yok.. (33)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75