banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

1.Lig Başkanlarında Ağırlık "Lig Tamamlanmalı"
banner98

Arenasporkolik, Birinci Lig'in kulüp başkanları ile zorlu süreci konuştu. Kalan 8 hafta oynatılsın mı? Tescil edilsin mi? yoksa iptal mi edilsin? Yabancı sayısı azalsın mı? Hepsinin cevabı spor servisimizin röportajında.

Arenasporkolik spor yazarı ve foto muhabiri Necmi Usal, Birinci Lig'in kulüp başkanlarına ulaşarak ligde kalan 8 haftanın oynatılıp oynatılmaması yönünde görüşlerini aldı.

Bazı kulüp başkanları ligin devam etmesi yönünde görüş bildirirken, bazıları ise ligin tamamlanmasının çok zor olduğunu dile getirdi.

Ömür Devecioğlu (Mesarya):

Şu an için net bir şey söylemem doğru olmaz. Bu süreç düzelince federasyon başkanımızla kulüpler olarak toplantı yapıp en iyi kararı alacağımızı düşünüyorum. Önce sağlık diyorum. Yabancı ise :kademeli olarak düşürülsün

Mehmet Evram (Yonpaş Dumlupınar):

Sıkıntılı süreç Mayıs ortasını geçmez ise lig tamamlanmalıdır. 1 yabancı olmalıdır.

Veli Esendağlı (Girne Halk Evi):

Lig tamamlanmalıdır. Düşmeye ve çıkmaya oynayan takımların puanları birbirlerine çok yakın. İptal veya tescil haksızlık olur. Yabancı konusu yerli futbolcu transferiyle birlikte konuşulacaksa anca olur. Yani yalnız başına yabancı transferinin yasaklanması bize hiçbir fayda sağlamaz daha fazla kaos getirir

Reşat Erçin (Yalova):

Lig kaldığı yerden devam etmeli. Yabancı konusunda da aynı devam etmeli diye düşünüyorum.

Rifat Berkel (Gençlerbirliği):

Bana göre uygun şartlar oluşursa lig tamamlanmalıdır. Yabancı Kaldırılsın.

Hasan Oy (Maraş):

Bu şartlarda futbolun devam etmesi çok zor. Ekonomik yönden çoğu kulüp çökmüş durumda. Bence ligin devam etmesi zor. Yabancı tamamen kaldırılsın. Bu ülkede kendi kendimize maçlar yapıyoruz. Gelirimiz yok. Parayı havaya atmanın bir anlamı yok.

Erhan Öztürk (Dörtyol):

Lig kesinlikle tamamlanmalıdır. Bana göre kalan 8 maç da oynatılmalıdır. Yabancı futbolcu sayısı gelecek sene 1 sonraki sene olmamalı. Kademeli olarak kaldırılmalı

İbrahim Beyazbayram (Esentepe):

Dünyayı ve ülkemizi sağlık ve ekonomik alanda kötü etkileyen virüsü ülkemizde stabil duruma getirmeden futbolu tartışmamız yanlış olur. Futbolumuzda önceliğimiz gençlerimize spor yaptırmak ve insanlarımıza sosyal etkinlik olarak katkı sağlamaktır. Önceliğimiz ve gelecek sezon kimsenin maddi olarak işinin kolay olacağını düşünmüyorum onun için giderleri minimize etmemiz lazım. Yabancı futbolcunun K.T.F.F liglerinden en az 1 yıl kaldırılması lazım. Çok teşekkür ederim

Mahmut Çiftçioğlu (Mormenekşe):

Lig tamamlanmalı. Yabancı kaldırılmalı. TC'li oyuncular yabancı statüde sayılmamalı. 3.ülke olmamalı.

Mehmet Şah (Görneç):

Lig kesinlikle tamamlanmalıdır. Ciddi yatırımlar yapıldı. Bu yatırımların karşılıksız kalmaması adına ligin tamamlanması gerektiğini düşünüyorum. Bu süreç her yere her sektörü etkileyeceği gibi futbolun ekonomik boyutlarını da etkilemiştir ve etkileyecektir. Normal süreçte zaten kulüplerimiz sıkıntı çekiyor. Bunun üzerine yabancı olmazsa sanki daha iyi olacaktır yada 1’er yabancı olabilir diye düşünürüm.

Mustafa Dağgül (Karşıyaka):

Kaldığı yerden devam etmeli. Yabancı futbolculara vereceğimiz paraları kendi futbolcularımıza verelim ki ileride profesyonelleşelim.

Burcu Beyoğlu (Lapta):

Lig tescil edilsin. Yabancı istemiyoruz. Sadece 2 TC'li olabilir.

İbrahim Şeker (Çanakkale):

Lig şimdiki hali ile tescil edilmelidir. 1 yabancı yeterlidir.

Gülhan Karaaziz (Ozanköy):

Lig Bu saatten sonra tescil edilmesi lazım. Ekonomik yönden zaten sponsor bulmak çok zor ve ülke şartları ortada. Yabancı oyuncu ise kalkması lazım. Alt yapılara önem verilmesi şarttır.

Hasan Besim (Bostancı Bağcıl):

Biz Bağcıl olarak ligin tamamlanması yönünde görüşümüz. Fakat ne zaman nasıl onu sağlık kurullarının vereceği ve Futbol Federasyon uygun göreceği zamanda. Yabancılar kalmalı. Bence futbolumuzun marka değerini düşürür ve yerlilere denge açısından hata kalitenin düşmesi yönünden baktığımızda kalmaması lazım diye düşünüyorum. Sayı da şu anki gibi devam etmeli.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75