banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ronaldo atıyor, Portekiz yürüyor..! (1-0)
banner98

Luzhniki Stadı'nda oynanan maçta Portekiz'e 3 puanı getiren golü 4. dakikada Ronaldo kaydetti. Bu sonucun ardından Portekiz puanını 4'e yükseltirken, Fas yine puanla tanışamadı. Cristiano Ronaldo, gruptaki gol sayısını 4'e yükseltti.

Portekiz 1-0 Fas (GOL)

Portekiz, gruptaki ilk maçında İspanya ile 3-3 berabere kallırken, Fas ise İran'a 1-0 mağlup olmuştu.

Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenen FIFA Dünya Kupası’nda heyecan B Grubu’ndaki Portekiz - Fas mücadelesi ile devam etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Portekiz, 4. dakikada Cristiano Ronaldo’nun kornerden bulduğu kafa golü ile öne geçti. Fas, daha sonra hücumda etkili olmaya çalışsa da ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda iki takım da gol yollarında etkili olamayınca Portekiz müsabakadan 1-0 galip ayrıldı. Portekizliler böylece puanını 4’e yükseltirken, Fas ise 2 maç sonucunda puan almayı başaramadı. Maçın tek golünü atan Ronaldo, turnuvadaki gol sayısını da 4’e çıkardı.

İLK 11'LERDE SÜPER LİG'DEN 5 İSİM


Portekiz’de Beşiktaşlı futbolcu Pepe, 11'de başladığı maçta 90 dakika forma giydi. Bir diğer siyah-beyazlı futbolcu Portekizli Ricardo Quaresma ise oyuna girmedi. Fas’ta ise Başakşehirli Manuel da Costa ile Fenerbahçeli Nabil Dirar 90 dakika sahada kaldı. Maça 11'de başlayan Galatasaraylı Younes Belhanda 75., Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib de 69. dakikada oyundan çıktı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75