banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zorlu 24 saat başladı..!
banner98

Gepaz Yapı Market’in ana sponsorluğunu üstlendiği 24 saat offroad yarışıdün start aldı. Dün öğle 13.00’te Girne Kordon boyu Atatürk büstü önünde yapılantörenle yarışmacılar tek tek start alırken, törene Girne Belediye Başkanı NidaiGüngördü, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve sponsorlar da katıldı. Bu yıl dördüncüsü organize edilen ve format gereği yarışın yapılacağı bölgenin açıklanmadığı 24 Saat Offroad Yarışı, start anında alınacak ilk koordinat noktası ile başlayacak. İlk koordinatın bulunduğu noktada alınacak ikinci koordinat ve bu şekilde 24 saat boyunca yaklaşık 500 kilometrelik 4 etap geçilecek ve yarış bugün 13.00’te, başladığı yer olan Girne Kordonboyu’nda sona erecek.

Ralli, Raid ve Macera olmak üzere 3 ana kategori üzerinden yapılacak yarışta ralli kategorisi, hız limitlerini aşmadan zamana karşı mücadele verirken, raid kategorisi verilecek koordinatlara hız limitleri dâhilinde en kısa yoldangitmeye çalışacak. Macera kategorisi ise verilecek hedef sürede hızlarını sabitlemeye çalışarak güzergâh dışına çıkmadan finişe ulaşmaya çalışacak. Gepaz Yapı Market’in ana sponsorluğunda yapılacak yarışa; Topline, North Steel Homes, TPS, Sermet Benli Sigorta Acenteliği, Telsim Vodafone, Capital Radyo, Spor Dairesi, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı katkıda bulunuyor.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Zorlu 24 Saat Başladı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75