banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yelkenciler ödüllerini aldı
banner98

Delta Marina tesislerinde gerçekleştirilen ödül töreninde başarılı olan Optimist ve Laser sınıfı kız ve erkek kategorisindeki kulüp sporcuları ile Açık Deniz Yat kategorisindeki yelkencilere sezon ödülleri verildi.

Sporcular sezon boyunca Girne ve Mağusa bölgesinde yaşanan çekişmeli yarışlarda elde ettikleri sonuçlar neticesinde, Optimist Genel Klasman Kız/Erkek, Optimist Genel Klasman Kız/Erkek Junior, Laser Genel Klasman Kız/Erkek, Laser Genel Klasman Kız/Erkek Junior kategorilerinde ödül aldı.

Girne Deniz Kulübü (GDK), Girne Alsancak Yelken İhtisas Kulübü (GAYIK), Akdeniz Yelken Kulubü (AYK) ve Güçver Su Sporları Kulubü (GSSK) Optimist ve Laser sporcusu toplam 24 yelkenciye kupaları takdim edilirken, yat rallilerine katılan 23 tekne kaptanına da ödülleri verildi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75